Újabb balszerencse érte a Loki "gyűrűs" bekkjét: beszakadt a combizma

Erik Cikos és Barna Szabolcs is megsérült a Haladás elleni összecsapáson, előbbire hosszabb kihagyás vár.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 5., szerda 10:50
Erik Cikos és Barna Szabolcs is megsérült a Haladás elleni összecsapáson, előbbire hosszabb kihagyás vár.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 5., szerda 10:50

Öt perc alatt kettőt kellett cserélnie a szombati Haladás elleni bajnokin Herczeg Andrásnak, a DVSC vezetőedzőjének. Előbb a balhátvéd Barna Szabolcsnak, majd a jobb hátvéd Erik Cikosnak kellett elhagynia a pályát sérülés miatt. A mérkőzés 1-1-re végződött.

A Loki honlapja, a dvsc.hu szerdán azt írta, az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy Barnának nincs komoly problémája, pár napig könnyített munkát kell végeznie, aztán már együtt edzhet a többiekkel. A szlovák Cikosnak viszont súlyosabb a sérülése. Beszakadt a combhajlító izma, így akár 2-3 hétig is kénytelen nélkülözni őt Herczeg András. Ő volt az a játékos, aki egy mérkőzést azért kényszerült kihagyni, mert nem tudta levenni a gyűrűjét.

A régebbi sérültek közül a bokaszalag-szakadás után lábadozó Bényei Balázs a héten elkezdheti a kocogást, míg Haris Tabakovic külföldön végzi a rehabilitációját. A közelmúltban szintén sérüléssel küzdő Aleksandar Jovanovic már a csapattal készül.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz