Bejelentették: Összejöhet a Mourinho vs. Loki párharc a nyáron

Igen rangos felkészülési mérkőzést vívhat július 25-én az NB I-be visszajutott DVSC. Az ellenfél a José Mourinho vezette AS Roma lehet.
Dudás Gábor 2021. július 8., csütörtök 10:20
Igen rangos felkészülési mérkőzést vívhat július 25-én az NB I-be visszajutott DVSC. Az ellenfél a José Mourinho vezette AS Roma lehet.
Szerző: Dudás Gábor 2021. július 8., csütörtök 10:20

Az AS Roma együttesével mérkőzhet meg a felkészülés keretében a DVSC július 25-én, mégpedig Olaszországban. Az újra NB I-es debreceni csapat a tervek szerint július 24-én utazik Itáliába, és másnap, vasárnap 19 órától játszik a világszerte ismert és elismert római gárda ellen - írja a dvsc.hu.

Az olasz fővárosi klub honlapján már közölte a meccs hírét, amelynek létrejötte már valóban csak apróságokon múlik, de még nem kezelhető tényként. Mindenesetre jó hír, hogy közel a megállapodás, a szerződés aláírása hamarosan realizálódhat.

Ha mindez megtörténik, Huszti Szabolcs edző játékosai olyan sztárok ellen léphetnek pályára, mint Edin Dzeko, Pedro, Borja Mayoral, Stephan El-Shaarawy, Lorenzo Pellegrini, Nicoló Zaniolo vagy Javier Pastore.

Dzsudzsák Balázsék ráadásul olyan csapattal mérkőzhetnek meg a bajnoki rajt előtt, amelynek szakmai munkáját már José Mourinho irányítja: a portugál sztártréner idén májusban 3 évre szerződött a Farkasokhoz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz