A DVSC csapatkapitánya visszaszólt az egyik szurkolónak: "Ne üzengessél semmit, jó?"

A DVSC-szurkolók csalódottak és dühösek, mivel a csapat gyengén szerepel az idei szezonban. Eközben a Loki csapatkapitánya, Tőzsér Dániel a közösségi médiában üzengetésbe keveredett egy drukkerrel a róla alkotott markáns véleménnyel kapcsolatban.
Csakfoci Admin 2019. december 28., szombat 13:13
A DVSC-szurkolók csalódottak és dühösek, mivel a csapat gyengén szerepel az idei szezonban. Eközben a Loki csapatkapitánya, Tőzsér Dániel a közösségi médiában üzengetésbe keveredett egy drukkerrel a róla alkotott markáns véleménnyel kapcsolatban.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 28., szombat 13:13

Továbbra sincsenek megbékélve a DVSC-szurkolók a csapatuk idei teljesítményével. A drukkerek csalódottsága nem véletlen, hiszen a hajdúságiak a Magyar Kupában büntetőrúgások után búcsúztak a másodosztályú Dorog ellen, és a téli szünetben a 8. helyen telelnek a bajnokságban.

A játékosok az elmúlt hetekben a csalódottságuknak adtak hangot a klubhonlapon tett nyilatkozataikban, s többnyire fogadkoznak, tavasszal jobb teljesítményt fognak nyújtani, és remélik, nem fognak a kiesés ellen küzdeni.

Legutóbb a csapatkapitány, Tőzsér Dániel éles kritikával is illette csapatát, mondván "ez a teljesítmény nem méltó a DVSC-hez". A rutinos labdarúgót a napokban az egyik szurkoló is megtalálta, miután pénteki napon az addigi vezetőedző, Herczeg András bejelentette, úgy látja, hogy a Loki javát ebben az időszakban az szolgálja, ha átadja valaki másnak a vezetőedzői tisztséget.

A Tőzsér féle alibi játékosoknak üzenném innen is: el lehet innen menni! – írta a DVSC Instagram-oldalán az egyik szurkoló a hivatalos bejelentés alatt.

A válaszra nem sokat kellett várni, maga a korábbi magyar válogatott középpályás, Tőzsér is reagált a drukker hangzatos kijelentésére.

Ne üzengessél semmit jó? Ha akarsz valamit mondani, gyere ki egy edzésünkre, nagyon szívesen beszélek veled - válaszolt 34 éves játékos, majd pár órával az imént végbement üzengetést törölték a felületről.

Ám hiába tűnt el a bejegyzés, ismét bebizonyosodott, hogy ami egyszer a világhálóra felkerül, “az örökre ott is marad”: a debreceni szurkolók közül többen is megörökítették a csapatkapitány bejegyzését, amely aztán széles körben elterjedt, honlapunknak is sokan továbbították.

Nem nyugszanak a kedélyek

A csapatkapitány mellett a csapatot is megtalálták a drukkerek, ezekből párat idézünk változtatás nélkül.

"Nb1 és NB2-ben is játszottam Balogh Norbival együtt cseperedtünk fel a Loki utánpótlásába, tudom miről beszéltek. Nem egy ember veszítettem már el amiatt, hogy el kísértük a csapatot több 1000 km-re is. Felveszik a milliós fizetéseket és teljesítmény nulla! Sajnálom Bandi bácsit de undortó hogy ha a csapatkapitány összetűzésbe kerül az edzővel, akkor az utóbbinak kell távoznia."

"A játékosok tehetnek róla. Motiválatlanok. És hol vannak a szuper magyar tehetségek a több milliárdos akadémiáról? Még a magyar első osztály színvonalát se érik el! Az ottani vezetésnek is le kéne mondania! Miért nincsenek fiatal magyar tehetségek? Vagy akkor nézelődni kéne a megyei csapatoktól."

Olvastad már?
DVSC: Herczeg András lemondott - az akadémián folytathatja pályafutását
Péntek délután a DVSC rutinos trénere bejelentette, úgy látja, hogy a Loki javát ebben az időszakban az szolgálja, ha átadja valaki másnak a vezetőedzői tisztséget
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz