Fotó: www.dvsc.hu

DVSC: Bejelentették Herczeg András utódját - hivatalos

Hétfő délután a Debreceni VSC sajtótájékoztatón mutatta be az új vezetőedzőt.
Nyikes Zoltán 2019. december 30., hétfő 17:00
Fotó: www.dvsc.hu
Hétfő délután a Debreceni VSC sajtótájékoztatón mutatta be az új vezetőedzőt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 30., hétfő 17:00

Vasárnap elsőként számoltunk be arról, hogy a DVSC vezetőedzői pozíciójának betöltésére a legnagyobb esélyes a korábban a Diósgyőr utánpótlásában (majd megbízott edzőként az első keretnél), illetve a Kazincbarcika, és a Budafok felnőtt csapatánál edzői tapasztalatokat szerző Vitelki Zoltán, továbbá azt is megírtuk, hogy segítője az a Kriston István lehet, aki vezetőedzőként az NB III-as Putnoknál dolgozott, de ő maga is megfordult korábban edzőként a DVTK-nál is.

Hétfőn délután ezeket az információkat hivatalosan is megerősítette a debreceni klub:

a DVSC elnöke, Szima Gábor hivatalos sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Vitelki Zoltán lett a klub új vezetőedzője.

A klubhonlap hozzátette, hogy a 49 éves szakember mellett Kriston István, Igor Bogdanovics és Erdélyi Miklós dolgozik majd a szakmai stábban.

– Nagyon átgondoltuk a döntést. A klubelnökök mindig nyitott szemmel járnak edzői fronton is, és figyelik azokat, akik a későbbiekben számításba jöhetnek. Herczeg András bejelentése után – miszerint nem kíván a következő fél évben vezetőedzőként tevékenykedni – felvettük a kapcsolatot Vitelki úrral, több tárgyaláson is átestünk, majd megegyeztünkmondta Szima Gábor, aki azt is elárulta, hogy fél plusz kétéves szerződést kötöttek az új edzővel.

Szima Gábor elmondta, nagyon bízik benne, hogy jó döntést hoztak. Vitelki Zoltán egy felkészült edző, erős személyiség, és biztosak benne, hogy megoldja majd a feladatát. Természetesen minden segítséget megkap majd a klubtól, hogy eredményesen tudjon dolgozni.
Ezt követően Vitelki Zoltán megköszönte az elnök megkeresését, melyre edzőként nem tudott nemet mondani. Úgy érzi, ő egy kapocs a klub filozófiája és csapata között, és nagyon várja már a közös munkát. Emellett megköszönte előző munkaadója, a Mezőkövesd korrekt hozzáállását is, majd elmondta, hogy vezetőedzőként hatalmas megtiszteltetés számára, hogy olyan mester után ülhet le a kispadra, mint Herczeg András. Kifejezte, egyértelmű célja, hogy sikereket érjen el a DVSC-vel.
Olvastad már?
Közel a megegyezés az új Loki-edzővel - ő lehet a befutó
A csakfoci.hu információi szerint megvan a fő jelölt a pénteken lemondott Herczeg András helyére a DVSC kispadján. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz