Délelőtt már beszámoltunk arról, hogy féltucatnyi jelölt merült fel a DVSC pénteken megüresedett kispadja kapcsán, akik között a csakfoci.hu Vitelki Zoltán nevét is megírta.

Úgy tudjuk, hogy a Diósgyőr utánpótlásában (majd megbízott edzőként az első keretnél), illetve a Kazincbarcika, és a Budafok felnőtt csapatánál edzői tapasztalokat szerző tréner lehet a befutó Debrecenben. vele folynak a legkomolyabb egyeztetések és mivel ő is hajlana az egyezségre, Vitelki a legesélyesebb arra, hogy átvegye Herczeg András helyét a Lokinál.

Segítője az a Kriston István lehet majd, aki vezetőedzőként az NB III-as Putnoknál dolgozott, de ő maga is megfordult korábban edzőként a DVTK-nál is.

FRISS: A debreceni klubügyekben sokszor jól értesült haon.hu is azt írja, “nem lenne meglepő Vitelki Zoltán érkezése” a kispadra. A DVSC klubvezetésétől azt az információt kapta a lap, hogy nagy valószínűséggel hétfőn kinevezik az új edzőt, ugyanis január 3-án már neki kell elkezdenie a felkészülést a csapattal.

Később a Nemzeti Sport is megerősítette hírünket, mondván a DVSC hétfőn bejelenti a csapat új vezetőedzőjét, aki nem más, mint Vitelki Zoltán, akire a vezérkar választása esett.