Fotó: www.dvtk.eu

A Diósgyőr egyik új igazolása: "Nem reménytelen a helyzetünk, sőt..." – ezt várja tőle Feczkó

A szezon közben érkező Iszlai Bence úgy érezte, parkolópályára került Mezőkövesden, ezért örömmel vette, hogy Feczkó Tamás vezérszerepet szán neki Diósgyőrben.
Nyikes Zoltán 2019. október 17., csütörtök 8:42
Fotó: www.dvtk.eu
A szezon közben érkező Iszlai Bence úgy érezte, parkolópályára került Mezőkövesden, ezért örömmel vette, hogy Feczkó Tamás vezérszerepet szán neki Diósgyőrben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 17., csütörtök 8:42

A most futó szezon ötödik fordulója után tette át a székhelyét Mezőkövesdről Diósgyőrbe a 29 éves középpályás, Iszlai Bence, aki a nemrégiben kinevezett vezetőedző, Feczkó Tamás kérésére érkezett. Az azóta a piros-fehéreknél már háromszor is a kezdőcsapatban pályára lépő játékos a Napos Oldal című magazinban elárulta, miért jött el Mezőkövesdről és arra is kitért, milyen szerepet szán neki Feczkó a DVTK-ban.

Mikor az előző csapataimmal jöttünk ide Miskolcra, akkor kettős érzés volt bennem: "Húú de jó, hogy jövünk", viszont az is, hogy "Hú de rossz, hogy ide jövünk". A jó része az volt, hogy fantasztikus itt a közönség, ami végig szurkol, igazi futballhangulat van, a rossz része pedig az volt, ha a diósgyőri csapat hullámvölgybe került a mérkőzés folyamán, akkor

ez a szurkolótábor ki tudta őket zökkenteni ebből, netán az ellenfélre és a bíróra is nyomást tudott helyezni.

Most azonban örülök, hogy én is részese lehetek ennek a csapatnak. Az előző idény végén még játszottam a Mezőkövesdben, csapatkapitány is voltam, a mostani szezonban úgy tűnt, hogy parkolópályára kerültem és ezért döntöttem a váltás mellett. Nem játszottam egyetlen percet sem, a keretbe is alig-alig tettek be. Én nem ennek vagyok a híve, hogy valahol ott vagyok és nem játszok, úgyhogy örömmel vettem, hogy Feczkó Tamás szeretne engem. Boldog voltam, hogy ide szerződhettem – mondta Iszlai.

A középpályás hozzátette, Feczkó Tamás vezetőedző elmondta neki, hogy védekező középpályás pozícióban számol vele, a tréner előző csapataiban pedig kulcsszerep hárult az ezen a poszton játszó egyénre, így vezérszerepet szán számára itt is.

Azt mondta, sokat elvár tőlem, ennek szellemében szeretné, hogy ide jöjjek. Egyből befogadtak, azért már pár év van mögöttem, a társak nagy részét ellenfélként már ismerem a pályáról. Az első hónapom nagyon pozitív, de az eredmények kellenek ahhoz, hogy teljesen jó legyen itt. Bár Mezőkövesden edzésben voltam, de az edzéseket nem lehet összehasonlítani a mérkőzés terheléssel. Szépen lassan utolérem magam és erőben is ott vagyok, ahol kell. Jó úton járunk az új mesterrel, a csapat is felszabadult.

Nyilván több kell mindenkitől, de nagyon a bajnokság elején járunk, nem szabad kongatni a vészharangokat, egy győzelemmel négy helyet is lehet ugrani,

ahogy egy vereséggel is lehet négyet visszacsúszni. Egyáltalán nem gondolom, hogy reménytelen a helyzetünk, sőt, bízom benne, hogy sokkal jobbak leszünk. Jó lenne, ha újra megtelne a stadion és DVTK-győzelemnek örülne a tábor. Nekünk csak az lebeghet a szemünk előtt, hogy szállítsuk az eredményeket – zárta a Napos oldalnak adott interjúját Iszlai.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz