Csertői: “A futballban mindennek passzolnia kell, hogy egy Fradit meg tudj verni” - várakozások

Így várják a vezetőedzők az NB I 33. fordulójának két szombati mérkőzését, a Gyirmót-Ferencváros és a MOL Fehérvár-Paksi FC összecsapást.
Budai László 2022. május 14., szombat 12:59
Így várják a vezetőedzők az NB I 33. fordulójának két szombati mérkőzését, a Gyirmót-Ferencváros és a MOL Fehérvár-Paksi FC összecsapást.
Szerző: Budai László 2022. május 14., szombat 12:59

NB I, 33. forduló

Gyirmót-Ferencváros, szombat 14.45

Csertői Aurél (Gyirmót): - Annak a tudatában, hogy kiestünk, azért nincsen hurráhangulat. De a srácok megmutatták az elmúlt mérkőzésen, hogy tudnak koncentrálni, remélem, a héten is így lesz. Egy Ferencvárost mindig nehéz legyőzni, de szeretnénk szépen búcsúzni, nem lesz könnyű feladat, remélem, a srácok átérzik ennek a felelősségét.

A futballban mindennek passzolnia kell, hogy egy Fradit meg tudj verni. Nagyon jónak kell lenned, szerencsésnek, és ezeket ne lehessen elmondani a Fradiról.

(gyirmotfc.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros): - Ez a mérkőzés is fontos, nem véletlen, hogy a győztes kupadöntő másnapján is edzettünk. Mi vagyunk a bajnok és kupagyőztes Ferencváros, muszáj ennek megfelelően teljesítenünk. A csapattól egyértelműen azt várom, hogy ezúttal is küzdjön a három pontért. Vannak sérültjeink és néhányan már a csütörtöki edzés után extra pihenőt kaptak, így a Gyirmót FC ellen már nem lépnek pályára, azonban van elég futballistánk, akik számára most itt a lehetőség a bizonyításra. Szeretnénk győzelemmel befejezni a szezont! (fradi.hu)

MOL Fehérvár-Paksi FC, szombat 18.30

Michael Boris (MOL Fehérvár): - Az elmúlt nyolc, veretlenül megvívott mérkőzéshez szeretnénk a Paks ellen hozzátenni még egyet, hogy jó hangulatban zárhassuk a szezont. Úgy gondolom, összességében megérdemelten harcoltuk ki a nemzetközi kupaindulást, aminek örülünk - sajnos trófeát ebben a szezonban nem sikerült nyerni, így az EKL-indulás kellett, hogy legyen a minimális célunk az idény végére.

Bár a helyezésünkön már nem változtathat a szombati bajnoki, véletlenül sem barátságos meccsre készülünk, egyrészt folytatni akarjuk a veretlenségi sorozatunkat, másrészt jó játékkal megköszönni szurkolóinknak az egész éves biztatást.

Heisterre öt sárga lapos eltiltása miatt nem számíthatok majd, de nem tervezek kísérletezgetni, fontos számunkra az eredményesség a Paks ellen, hogy győzelemmel zárjuk a szezont. (molfehervarfc.hu)

Olvastad már?
Rossi: "Számomra mindegyik meccs akár az utolsó is lehet" - a kapitány a Dibusz-Gulácsi párharcról és Szalai Attila állapotáról
A szövetségi kapitány elmondta, azzal lenne elégedett a négy NL-meccset követően, ha ugyanúgy érezné magát, mint amikor vége lett a 2-2-es müncheni Eb-találkozónak.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Bobál Dávid
Végleg megvásárolta az MTK Budapest Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesdtől.
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Tovább az összes átigazoláshoz