Boris: "Ha nem ez lett volna az utolsó mérkőzés, jobban kielemeznénk", Csertői: "Rossz lezárása volt a szezonnak" - edzői értékelések

Az NB I zárófordulójának szombati játéknapján két mérkőzést rendeztek - összeszedtük, hogyan látták a találkozókat a vezetőedzők.
Nyikes Zoltán 2022. május 14., szombat 21:30
Az NB I zárófordulójának szombati játéknapján két mérkőzést rendeztek - összeszedtük, hogyan látták a találkozókat a vezetőedzők.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 14., szombat 21:30

Gyirmót FC Győr–Ferencváros 1-2

A mérkőzésről itt olvashatsz részletesen!

Csertői Aurél (Gyirmót): – Ebben a sportban nincs olyan kifejezés, hogy eredménytől függetlenül... tehát ez egy rossz lezárása volt a szezonnak. Habár tudtuk, hogy nagyon nehéz ellenféllel kell játszanunk, mezőnyben egyértelműen domináltak, de azért helyt álltunk. Játékban helyenként jól játszottunk. Ha most bennmaradtunk volna, akkor azt mondanám, hogy ez egy nagyon jó mérkőzés volt és ki lehet kapni ennyivel egy Ferencvárostól, de így ezt most nem tudom mondani. A második félidőben jobban játszottunk, mint az elsőben. (M4 Sport)

Sztanyiszlav Csercseszov (FTC): – Ahogyan azt már a meccs előtt is elmondtam, teljesen mindegy, melyik csapat hol áll a tabellán. Nekünk a saját játékunkat kellett játszanunk és megfelelő hozzáállást kellett nyújtanunk, úgy gondolom, ez ma sikerült. Gratuláltam a csapatnak és nagyon örültem, hogy fiatal játékosok is pályára tudtak lépni, például Lisztes Krisztián. Megkapják a lehetőséget, ha úgy hozza az alkalom, szokniuk kell, hogy felnőttek között játszanak, hiszen ma talán láthattunk egy-két megmozdulást, ami naivitásra ad okot. (M4 Sport)

MOL Fehérvár FC-Paksi FC 2-2

A mérkőzésről itt olvashatsz részletesen!

Michael Boris (Fehérvár): - Először is azt gondolom, örülhetünk az egy pontnak, persze, ha nem ez lenne az utolsó mérkőzés, jobban kielemeznénk, hogy hogyan tudtunk volna jobban védekezni. A Paks ellen mindig nehéz játszani, egy erős csapatról van szó, ezt mutatja az is, hogy kupadöntőbe jutottak és ők lőtték a legtöbb gólt. Hálás vagyok a játékosoknak, azért, ahogy az elmúlt hetekben játszottak, ez az igazi csapat, ez az igazi arcuk. Látszott, hogy mennyire akarják a sikert, főleg a meccsek utolsó perceiben. Jöhetett volna hamarabb is ez a jó forma, hiszen a Vidi mindig címeket akar nyerni. De azt gondolom, hogy ahogyan a szurkolóink, mi is boldogok lehetünk a kilenc meccses veretlenségi sorozat miatt. Beszélhetnénk elhullajtott pontokról, lehet, hogy meg lehetett volna a harmadik vagy akár a második hely is, de örülünk, hogy kijöttünk a hullámvölgyből, és annak is, hogy a szerdai eredmény a kupadöntőben nekünk kedvezően alakult. (molfehervarfc.hu)

Bognár György (Paks): - Elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével, különösen a fiatalokkal, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Nagyon jól futaballoztunk, szerintem jobbak is voltunk, mint a hazaiak, sajnálom, hogy végül nem nyertünk. Örülök, mert egy izgalmas, eseménydús mérkőzés volt. Hasonló szezon van mögöttünk, mint a tavalyi, ezúttal is mi lőttük a legtöbb gólt és mi adjuk a gólkirályt. Azt gondolom, hogy nem szomorkodhatunk, teljesen reális a hatodik hely. (molfehervarfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz