I. félidő

A találkozó első tíz perce lassan indult, Stopira sérülése, illetve a fehérvári szurkolók füstbombái miatt percekig állt a játék.

A 13. percben Sajbán lőtt éles szögből ballal a tizenhatoson belülről, de Kovács a helyén volt és hárítani tudott.

Pár perccel később megszerezték a vezetést a vendégek. Gyurkits kapott egy hosszú indítást, majd a jobb lábára cselezett, a fiatal játékos a hosszúba tekerte a labdát, 0-1.

A 24. percben Nego jobbról adott középre egy labdát, ami kis szerencsével pattant Kodro elé. A Vidi támadója 11 méterről, jobbal a jobb felsőbe lőtte a labdát, 1-1.

Pár perccel később kétszer is gólt szerezhetett volna a Fehérvár, de Rácz előbb Kodro, majd Nikolics lövését hárította nagy bravúrral.

A félidő lefújása előtt Ádám Martin tüzelt nagy erővel kapura, de Kovács szögletre ütötte a lövést. A sarokrúgást követően Szabó János az ötösről a jobb alsóba bólintotta a labdát, így 2-1-s paksi vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

II. félidő

Az 56. percben Windecker próbálkozott 17 méterről, lövése alig suhant el a léc fölött. Néhány perccel később Nikolics 19 méteres szabadrúgását ütötte szögletre Rácz.

A 65. percben Dárdai balról adott be erősen egy labdát, amibe Osváth balszerencsésen ért bele és a labda a léc alatt becsapódott a paksi kapuba, 2-2.

A 76. percben Sajbán öt méterről lőhetett az üres kapura, de kicsit mögé jött a labda és a bal lábával a saját kezét találta el.

A találkozó 2-2-s döntetlennel ért véget, a Vidi a negyedik, míg a Paks a hatodik helyén zárta a szezont.

OTP Bank Liga, 33. forduló

MOL Fehérvár FC-Paksi FC 2-2 (Kodro 24., Osváth 66. – öngól. ill. Gyurkits 15., Szabó J. 47.)

Vidi: Kovács D. – Rus, Shabanov, Stopira – Nego, Makarenko (Funsho 57.), Rúben Pinto (Lednev 68.), Dárdai, Fiola – Nikolics, Kodro.

(cserék: Dala, Kovács I., Lüftner, Bese, Hangya, Funsho, Lednev)

Paks: Rácz – Kovács, Szélpál, Osváth (Nagy R. 85.), Szabó J. – Windecker, Gyurkits (Balogh, 68.), Szabó B. (Haraszti 68.) – Vas, Ádám, Sajbán.

(cserék: Simon, Gévay, Balogh, Haraszti, Kocsis, Kesztyűs, Medgyes, Nagy R.)