A Loki a kiesőcsapat gólvágóját is vinné - ezek a klubok igazolnának még a Balmaztól

Kapósak a Balmazújváros játékosai, a nigériai alapembert és a grúz házi gólkirályt például a DVSC is szeretné leigazolni. Az NB I gólpassz-királya viszont már el is kelt.
Dudás Gábor 2018. június 7., csütörtök 14:24
Kapósak a Balmazújváros játékosai, a nigériai alapembert és a grúz házi gólkirályt például a DVSC is szeretné leigazolni. Az NB I gólpassz-királya viszont már el is kelt.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 7., csütörtök 14:24

A kiesés után számos játékos távozhat Balmazújvárosból. Ahogyan hétfőn jeleztük: Eke Uzomát szívesen látná a soraiban a Honvéd. Értesüléseink szerint a kispestiek tárgyaltak is a baloldali védővel, de egyezség nem született, jelen állás szerint nagyon távoliak az álláspontok. Az biztos, hogy a balbekk távozik a Balmazújvárosból, az élvonalban bentmaradt Mezőkövesdnél ő is kiszemelt, sőt, a DVSC is érdeklődik iránta.

A csapat egyik alapembere iránt is van kereslet: télen honlapunk számolt be arról elsőként, hogy Sigér Dávidot kivásárolná a szerződéséből a Ferencváros, de most az MTK is erősen érdeklődik iránta, Feczkó Tamás szívesen dolgozna együtt volt játékosával.

Akik még távozhatnak a Balmaztól

Ugyancsak a Debrecen vetett szemet a balmaziak házi gólkirályára, az első NB I-es évében 9 gólig jutott grúz válogatott támadóra, Bachana Arabulira. Információink szerint már meg is kezdődtek a tárgyalások a felek között.

Szintén kapós Rus Adrián, a Szatmárnémetiből származó védő iránt Romániából van élénk érdeklődés, akad klub, amelyik kivásárolná őt.

Ahogy szerdai cikkünkben írtuk, Rudolf Gergely is távozik, de a klub első számú vezetője, Tiba István is elköszön.

A gólpassz-királynak már megvan az új csapata

Szintén az NB I-ben maradhat Vajda Sándor. Őt több csapat is nézegette, úgy tudjuk, a DVSC nagyon szerette volna őt megszerezni. Nem meglepő, hogy szívesen látták volna őt a csapatban, hiszen néhány hete gólt is szerzett a Loki ellen, de kiosztott két gólpasszt is. A ballábas szélső az előző bajnoki idényben ontotta a gólpasszokat, a statisztikák szerint 11 találatot készített elő (a 4 gólja mellett), csak a szezon legjobbjának megválasztott Davide Lanzafame osztott ki több gólpasszt nála.

Ugyanakkor a Mezőkövesd is bejelentkezett a 26 éves, kárpátaljai születésű középpályásért, akivel még a hét első felében tárgyalt egyébként a DVSC. A matyóföldi gárda csütörtökön sikerrel is járt a versenyfutásban, bejelentették Vajda érkezését.

Nagy örömmel szerződöm Mezőkövesdrenyilatkozta Vajda Sándor a kövesdi klubhonlapnak.

Több klub is megkeresett a szezon utolsó mérkőzése után, ezek közül a Mezőkövesdé volt minden szempontból a legjobb és legkorrektebb, és itt nem elsősorban az anyagi dolgokra gondolok.

Szakmailag is nagyon jó helyre kerültem, hiszen tavasszal a klub remekül teljesített. Elsősorban a középpálya jobboldalán szoktam játszani, ballábas labdarúgóként nagyon szeretem ezt a posztot. Nagy kihívás előtt állok, szeretnék új klubommal jól szerepelni a következő idényben. A terveket ismerve erős csapat alakul Mezőkövesden, bizakodó vagyok a jövőt illetően.

 

 

Olvastad már?
Rudolf és Tiba is távozik a Balmazújvárostól: „Találtam befektetőt, de addigra kiejtettek minket”
Honlapunk információi szerint az új szezontól már nem Tiba István lesz a balmazi csapat vezetője, rajta kívül biztosan távozik Rudolf Gergely is. Tiba nyilatkozott is honlapunknak a jövőről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz