A Vasas és Pintér nyerőembere is a forduló válogatottjában - itt a csapat

A Ferencváros ellen heroikus mérkőzést játszó Vasasból hárman is bekerültek a legjobbak közé. Duplázott az Újpest és az MTK.
Privacsek András 2016. november 21., hétfő 14:26
A Ferencváros ellen heroikus mérkőzést játszó Vasasból hárman is bekerültek a legjobbak közé. Duplázott az Újpest és az MTK.
Szerző: Privacsek András 2016. november 21., hétfő 14:26

Az OTP Bank Liga 16. fordulójának válogatottja:

Dibusz (FTC) - Kecskés (Újpest), Ristevski (Vasas), Poór (MTK) - Vogyicska (MTK), Papp (Paks), Windecker (Újpest), Holman (DVSC) - Strestík (Mezőkövesd), Ferenczi (Vasas), Remili (Vasas)

A forduló edzője: Horváth Ferenc (Diósgyőr)

A forduló cseréje: Ugrai Roland (Diósgyőr)

Dibusz Dénes (Ferencváros)

Magabiztos, határozott volt, megfogott két 11-est, de csapata ennek ellenére nem tudott nyerni.

Kecskés Ákos (Újpest)

Kemény és agresszív volt, a megszerzett labdákat 85 százalékos hatékonysággal játszotta meg. Az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a liláknál.

Kire Ristevski (Vasas)

Végig rengeteget dolgozott a nehéz talajon. Szinte nem volt eladott labdája, a párharcainak csaknem háromnegyedét megnyerte. A meccs hosszabbításában egy szerencsétlen mozdulata után Kassai 11-est ítélt a Fradinak, majd egy percre rá gólpasszt adott Ferenczinek, amivel egy pontot megmentettek.

Poór Patrik (MTK)

A védelem oszlopa volt, nem tudták átjátszani, a párharcok 75 százalékát sikerrel vívta meg.

Vogyicska Bálint (MTK)

A félidőben állt be, lendületet adott csapata játékának. Egy szép egyéni megindulás után harcolt ki 11-est, amit Kanta értékesített. Ezt követően is aktívan futballozott.

Windecker József (Újpest)

Az újpestiek nyerőembere volt az újonc ellen. Szinte alig akadt eladott labdája, kapura veszélyesen játszott, ráadásul a 93. percben szerzett okos fejesgólja három pontot ért csapatának.

Papp Kristóf (Paks)

Ezúttal is remekül szűrt a középpályán, pontosan passzolt és kiosztott egy gólpasszt Szabó Jánosnak.

Holman Dávid (DVSC)

A Loki egyik legaktívabb tagja volt. Sokáig úgy tűnt, hogy vereséget szenvednek az MTK-tól, de aztán a 96. percben egy lehetetlen szögből elvégzett szabadrúgásgóllal pontot mentett a Debrecennek.

Marek Strestík (Mezőkövesd)

Nagyon fontos szerepe volt abban, hogy a Mezőkövesd gyors kontrákkal helyzeteket alakítson ki a Videoton ellen. Jól megértették egymást Diallóval, több kulcspasszot is adott társának. A végén pedig az ő gólja kellett a forduló meglepetéseredményéhez.

Ferenczi István (Vasas)

Ugyan csak negyedórát játszott, de így is egyértelműen helye van a csapatunkban, sőt, nálunk ő a forduló játékosa. 39 éves kora ellenére duplázott a Fradi ellen, ami egy nagyon értékes pontot ért a Vasasnak.

Remili Mohamed (Vasas)

Igazi vezére volt csapatának, rengeteget futott, kiharcolt két 11-est, igaz a társai mindkét büntetőt elhibázták. A második egyenlítő gól előtt szép labdát adott a végül középre centerező Ristevskinek.

A forduló edzője:

Horváth Ferenc (Diósgyőr)

Nem volt sok választása a Haladás elleni mérkőzés előtt. Amennyiben meg akarta tartani az állását, úgy mindenképpen nyernie kellett. A csapata ennek megfelelően lépett pályára, de az utolsó pillanatig úgy tűnt, nem tud megfelelni az elvárásoknak, de aztán Ugrai gólja megmentette.

A forduló cseréje:

Ugrai Roland (Diósgyőr)

Négy hónap után tért vissza hosszú sérüléséből. A 78. percben állt be, majd a hosszabbításban győztes gólt szerzett.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz