Fotó: www.mtkbudapest.hu

A teljes védelmét és támadósorát elvesztette az MTK az előző Örökrangadóhoz képest

Sérülés, betegség és eltiltás miatt egy teljes kezdőcsapatnyi játékosára nem számíthat Michael Boris a Ferencváros elleni Örökrangadón.
Nyikes Zoltán 2020. november 28., szombat 18:43
Fotó: www.mtkbudapest.hu
Sérülés, betegség és eltiltás miatt egy teljes kezdőcsapatnyi játékosára nem számíthat Michael Boris a Ferencváros elleni Örökrangadón.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. november 28., szombat 18:43

Honlapunkon a délelőtt folyamán már beszámoltunk arról, hogy rendkívül tartalékos MTK Budapest játszhat szombat este a Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin, a mérkőzés előtti órákban pedig biztossá is vált, hogy a két csapat első fordulóban lejátszott egymás elleni mérkőzéséhez képest alaposan megváltozott Michael Boris csapata.

Az MTK klubhonlapja kiemeli, hogy 9 játékos hiányzik a legutóbbi Örökrangadós kezdőcsapatból, a kék-fehérek teljes akkori védelme (Balázs, Baki, Nagy, Herrera) és a teljes akkori támadósora (Gera, Myke, Schön) nem játszik majd, de két akkor csereként bevetett labdarúgó sincs a szombat esti keretben.

A mai mérkőzésen az alábbi játékosokra nem számíthat az MTK szakmai stábja (sérülés, betegség, eltiltás miatt): Mezei Szabolcs, Nagy Zsombor, Palincsár Martin, Sebastian Herrera, Schön Szabolcs, Balázs Benjámin, Myke Bouard Ramos, Katona Máté, Baki Ákos, Bíró Bence, Varasdi Dániel.

A klubhonlap megemlíti, hogy Gera Dániel, Barna Szabolcs és Pintér Ádám is néhány edzés után vállalta a kerettagságot, és valamennyien leültek a kispadra. Kiemelik, hogy először lesz a kezdőcsapat tagja a 17 éves Biben Barnabás, míg a 18 esztendős Kata Mihály számára idegen poszton, balhátvédként játszik majd. A keretnek tagja a 16 esztendős Vancsa Zalán, a 18 éves Osei Clinton és Andrija Drljo is, mellettük Somodi Bence és Kanta József bevethető még.

Az MTK a kialakult helyzet ellenére nem kért halasztást a Ferencváros elleni meccs kapcsán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz