Fotó: pfla.hu

A Puskás gólfelelőse: "Azon sem csodálkoznék, ha eljutnánk az EKL-csoportkörig" - úgy véli, minden sorozatban jó eséllyel indulnak

Az iráni támadó szerint a Puskás Akadémia komolyan veszi az Európa Konferencia Ligát és a bajnokságot is.
Nyikes Zoltán 2022. július 2., szombat 18:12
Fotó: pfla.hu
Az iráni támadó szerint a Puskás Akadémia komolyan veszi az Európa Konferencia Ligát és a bajnokságot is.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 2., szombat 18:12

Pénteken vált hivatalossá, hogy a következő szezonra is marad a Puskás Akadémiában az iráni válogatott támadó, Sahab Zahedi, aki tavasszal nyolc bajnokin négy gólt és egy asszisztot jegyzett. A 26 éves játékos felépült a sérüléséből, a klubhonlapon pedig az eddigi tapasztalatairól, valamint a következő idény céljairól is szót ejtett.

– Amikor idejöttem, nagyon izgatott voltam, mert a Puskás Akadémia nagyszerű klub, mind az infrastruktúra, mind a szakmai stáb, mind a játékosok tekintetében. Profik a körülmények és én is igyekeztem minél hamarabb beilleszkedni, ami úgy vélem, sikerült is. Arra törekedtem, hogy a maximumot nyújtsam és azt hiszem, voltak jó meccseim. Minden nagyon gyorsan történt, rengeteg új élmény ért, de nagyon igyekeztem, hogy jól teljesítsek – mondta Zahedi.

A Puskás Akadémiának nem lesz egyszerű dolga az Európa Konferencia Liga-selejtezőben, a második körben ugyanis a portugál Vitória Guimaraes vár rá.

– Úgy vélem, a csapat minden sorozatban jó eséllyel indul, hiszen nagyszerűen megtervezték számunkra a felkészülési időszakot. Majdnem minden nap két edzésünk van, ez is mutatja, hogy a klub komolyan veszi az Európa Konferencia Ligát és a bajnokságot is.

Mindenki komolyan készül, odateszi magát az edzéseken, amik magas színvonalúak és intenzitásúak, ennek alapján azon sem csodálkoznék, ha a csapat akár a csoportkörig eljutna.

Persze mindenki számára nyilvánvaló, hogy a többi csapat is motivált, így nem lesz könnyű, de szerintem lehetséges – zárta az iráni támadó.

Olvastad már?
NB I: Csúcssebességre kapcsolt a Vasas, beindult a Vidi, beragadt az Újpest – megmondjuk a “tutit” az eddigi igazolásokról
Átigazolási erősorrend az NB I-ben, avagy így igazoltak eddig a csapatok - tabellával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz