Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd edzője kiakadt az öltözőben: "Így nem lehet focizni", a Kisvárdát "kivégezték és lefejezték" – NB I-es értékelések

Az NB I 9. fordulójának szombati játéknapján három mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Nyikes Zoltán 2022. október 1., szombat 22:34
Fotó: honvedfc.hu
Az NB I 9. fordulójának szombati játéknapján három mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 1., szombat 22:34

Újpest FC–Kisvárda 4-0

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Milos Kruscic (Újpest): – Ma minden klappolt, még akkor is, ha az első gólunk szerencsés volt, hiszen megpattant az ellenfél játékosán, de mi toltuk folyamatosan előre a támadójátékot és ennek volt következménye a vezetés megszerzése. Utána nagyon jól védekeztünk és presszingeltük az ellenfelet, a második gólunk ebből jött. Ez a mi játékstílusunk, ezt gyakoroljuk edzésen. A harmadik gól után úgy érzem, lezártuk a meccset, a piros lapot követően pedig végképp nem volt esélye a Kisvárdának, onnantól kezdve nehéz volt nekik bármit tenniük. Szeretnék gratulálni a játékosaimnak, akik nagyon hajtottak, nagyon küzdöttek, gyorsan játszottak és erővel. Szerencsénk is volt, de megérdemeltük a győzelmet egy kifejezetten jó ellenfél ellen. Mindenképp egy kis vérfrissítésre volt szükségünk, illetve a Fradi elleni meccset követően az volt a feladatom, hogy megtaláljam a mély gödörből a kiutat, ez sikerült úgy tűnik. Külön ki kell hangsúlyoznom, hogy nagyon fiatal csapatom van, Antonov és Simon csak a rutinosabbak. Öröm dolgozni ezekkel a fiatal, tehetséges játékosokkal. (M4 Sport)

Török László (Kisvárda): – A meccs előtti nyilatkozatban azt mondtam, hogy a szünetben jól edzettünk, abszolút nem volt jelen ennek, megfelelően felkészültünk a mai meccsre is. Az Újpest ragyogó napot fogott ki, minket rengeteg pontatlanság és tompaság jellemzett. Az első félidő utolsó 15 percében kaptunk három gólt, az első egy szerencsétlen öngól volt, de ha azt mondom, hogy nagyon érett az Újpest gólja, akkor nem beszélek mellé. Sok minden forgott a fejünkben, hogy min változtassunk a szünetben, próbáltuk szépíteni a meccset, de ez sajnos nem sikerült, tovább romlott a helyzet. Utólag mindig okos az ember és mondhatja azt, hogy lehet, 2-3 pozícióban mellényúltunk az összeállítást illetően. Összességében nem volt jó teljesítmény a csapatban, megérdemelt az újpesti siker. Ez a 4-0-s vereség felért egy kivégzéssel és a mi lefejezésünkkel.

Debreceni VSC–Budapest Honvéd 4-3

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Srdjan Blagojevic (DVSC): – Őrült meccs volt, teljesen különböző játékot láthattunk a két félidőben. Az elsőben mi birtokoltuk többet a labdát, mi irányítottunk, a szünet után azonban már ez nem így történt, túl könnyen kaptuk a gólokat és a Honvéd első gólja után nem sikerült összeszednünk magunkat. Ezen dolgozni kell majd még a jövőben, de egy győzelem után sokkal könnyebb elemezni a történteket. Gratulálok a játékosoknak, nagyon jól dolgoztak, sok energiát beletettek a játékba és nagyon várom a további közös munkát. (M4 Sport)

Tam Courts (Honvéd): – Magunkat okolhatjuk a bukásunkért, nem voltunk eléggé agresszívak, nagyon sok labdát adtunk el az első félidőben, aztán pedig úgy tűnt, hogy bezárkóztunk, magunk között adogattunk csak, így nem lehet focizni. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk az első játékrészt követően. A második félidőben a csapat megmutatta, milyen fából faragták, milyen a karaktere, visszajöttünk a meccsbe. Elfogadhatatlan az első 45 perc, a második viszont arról adott tanúbizonyságot, hogy ez a csapat tud jól is játszani. Elhangzott pár keményebb szó az öltözőben a szünetben. Fontos volt észben tartani azt is, hogy itt volt velünk rengeteg szurkoló, akik órákat utaztak azért, hogy lássák a csapatot. Mindig hangsúlyozzuk, hogy ez egy folyamat, lépésről lépésre haladunk, de ettől függetlenül az első játékrész teljesen elfogadhatatlan volt. A másodikra úgy kellett kijönniük, hogy maguknak és a szurkolóknak is bizonyítsák, hogy többre képesek. Tudtuk, hogy itt tavaly 5-3-ra kikaptunk úgy, hogy 3-1-re vezettünk. A szünet után itt most megvolt az esély, hogy döntetlent játszunk, nyomtunk a meccs végéig, de nem sikerült. (M4 Sport)

Vasas FC–Zalaegerszegi TE FC 1-1

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Kondás Elemér (Vasas): – Nagyon sok pozitívumot találtam a csapat játékában, amiket gyakoroltunk és ami az elképzelésünk volt a mai találkozóra, abból nagyon sok mindent megvalósítottunk. A helyzetek is ezekből adódtak, csak ezeket ma nem tudtuk kihasználni, de az biztató, hogy ennyi lehetőséget tudtunk kialakítani. A csapattól azt kértem, hogy bátran játszanak, ezt sokszor benne is volt a játékunkban. Sajnos a kapott gól egy pontrúgásból született, amiknél ki vannak osztva az emberek. Még az utolsó percekben is támadásokat vezettünk és megvoltak a lehetőségeink a győzelemre, sajnálom, hogy nem így sikerült, mert sokat tettek érte a játékosok. Ebből lehet építkezni, ha ezt a ritmust tudjuk tartani és növelni, akkor előbb-utóbb meglesz a győzelem.

Ricardo Moniz (ZTE): Már az első percekben megszerezhettük volna a vezetést, nagy lehetősége volt Manzingának, utána pedig kiegyenlített lett a mérkőzés. Nem tudtunk elég nagy nyomást helyezni a hazai csapatra, akik okosan ki tudták hozni a labdát. Amikor a középpályán labdát vesztettünk, akkor pedig három alkalommal is lehetőséget tudott kialakítani a Vasas. Tajtit a tegnapi edzésen vesztettük el sérülés miatt, hiányzott a kreativitása, nem tudtunk elég lehetőséget kialakítani. A szünet után felálltunk és kiegyenlítettünk egy nagyon jó és tapasztalt csapattal szemben, amiért dicséret illeti a társaságot. Mindenképp kell dolgoznunk hatékonyságunkon, de szereztünk egy pontot idegenben, így a pohár félig tele van. (ztefc.hu)

Olvastad már?
Légiósok: Kerkez parádés bokamozdulattal lőtt gólt, Kleinheisler fejjel volt eredményes - videók
Az Eszék és az Alkmaar is egyaránt 4-1-es győzelmet aratott a szombati bajnokikon.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz