A Fradi hátrányból fordított, az MTK-n kifogtak a csehek

A zöld-fehérek Hajnal és Varga találatával verték a Tatran Presovot, a Paks kétgólos hátrányból mentette döntetlenre mérkőzését.
Budai László 2017. február 4., szombat 13:53
A zöld-fehérek Hajnal és Varga találatával verték a Tatran Presovot, a Paks kétgólos hátrányból mentette döntetlenre mérkőzését.
Szerző: Budai László 2017. február 4., szombat 13:53

A Fradi, az MTK és a Paks is pályára lépett ma koradélután felkészülési mérkőzéseken. 

FTC - Tatran Presov 2-1 (1-1)

Gólszerzők: Hajnal 37., Varga R. 84., ill. Streno 31.

FTC: Dibusz - Botka, Leandro, Hüsing, Dilaver - Koch, Hajnal - Moutari, Kleinheisler, Lovrencsics - Djuricin

A szünetben pályára lépett: Holczer, Sternberg, Cukic, Böde, Bognár, Gera, Radó.
A 63. percben pályára lépett: Varga R., Csonka

Az FTC jobban kezdett a szlovák élvonal 11. helyén álló Tatran Presov ellen, Kleinheisler gyorsan ziccerbe került, de a kapus védte a középre tartó labdát. Az eperjesiek kapusa később Leandro jól helyezett szabadrúgásánál is mentett. Hiába volt kezdeményezőbb a hazai csapat, a szlovákok szereztek vezetést: Streno meglódult a félpályától, majd higgadtan helyezett a kapuba az első félóra végén. A Fradi szinte azonnal egyenlített Hajnal mértanian pontos tekerésével, így 1-1-el zárult a félidő.

A második játékrészben kevésbé volt nagy az iram. Igaz, helyzetek azért akadtak: az egyik oldalt Hüsing fejelt a felső lécre egy szöglet után, a másikon Holczernek kellett bravúrral vetődnie, miután ziccerben vezették rá a labdát.

A győztes gólt végül a zöld-fehérek szerezték meg, egy szép Lovrencsics-Varga összjáték végén utóbbi kicselezte védőjét, majd a hosszúba bombázott (2-1).

Bohemians - MTK 2-1 (2-1)

Gólszerzők: Masek 3., Bartek 34., ill. Katona 7.

MTK: Petkovics – Baki, Poór, Grgics, Vadnai – Katona, Kanta, Vogyicska – Kolomoec, Torghelle, Myke

Gyors gólváltás után már a 7. percben 1-1 volt az állás: Masek találata után Katona egyenlített, Ramos passza után. Bő félóra elteltével Bartek is betalált, majd Poór gólját érvénytelenítették. A végeredmény már az első félidőben kialakult, a csehek 2-1-re nyertek.

 

Pécs - Paks 2-2 (2-1)

Gólszerzők: Károly 12., Koller 14., 11-esből, ill. Kecskés 25., Papp 75.

Paks: Székely - Szalai (Kulcsár, 66.), Lenzsér  (Zachán, 66.), Kovács G. (Gévay, 66.), Báló (Szabó J., 66.) - Papp K. - Koltai, Kecskés, Bertus (Szakály D., 62.), Vernes - Jelena (Hajdú Á., 46.)

A pécsiek meglepték a felkészülés során eddig hibátlan paksiakat, hiszen az első negyedóra végén már kettővel vezetett Márton Gábor csapata. Gyorsan szépített az NB I-es gárda Kecskés 17 méteres lövésével. Csertői Aurél együttese negyedórával a vége előtt Papp szemfüles találatával mentette döntetlenre a mérkőzést.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz