Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

NB I: Kiújult a friss Loki-igazolás sérülése, külföldi szakemberek segítségével keresi a megoldást a klub

Kusnyír, Pellumbi és Thor Úlfarsson sérüléséről is adott tájékoztatást a Debrecen.
Csakfoci.hu 2024. március 4., hétfő 20:07
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Kusnyír, Pellumbi és Thor Úlfarsson sérüléséről is adott tájékoztatást a Debrecen.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 4., hétfő 20:07

Helyzetjelentést adott sérültjeiről az NB I ötödik helyén szereplő Debreceni VSC együttese.  Túl van a műtéten a keresztszalag-szakadást szenvedett Kusnyír Erik, a klubhonlap tájékoztatása szerint a beavatkozás jól sikerült, a varratszedés is megtörtént már, elkezdődött és rendben zajlik a játékos rehabilitációja.

Jorgo Pellumbi egy kisebb hátsó combsérülés után visszatérhetett a többiek közé, ám a Ferencváros elleni kupameccsen egy rossz mozdulat következtében ismét fájdalmat érzett. Az ő rehabilitációja is elkezdődött, ám előreláthatólag néhány hétig nem állhat a csapat rendelkezésére.

Thor Úlfarsson esetében egy régebb óta fennálló sérülése újult ki, melyre a korábban sikerrel alkalmazott kezelési módszerek már nem voltak elégségesek. A hajdúsági klub magyar és külföldi szakemberekkel konzultálva keresi a végleges megoldást, a télen igazolt csatár addig is rehabilitációs munkát végez - írta a DVSC.

Olvastad már?
Szoboszlai volt csapattársa az U19-es válogatottól jutott el a megyei I-ig és a bozótvágásig: „Komoly esélyt látok arra, hogy NB I-es kapus lesz belőlem” - interjú
A 22 éves Ásványi Balázs a Csakfocinak adott interjújában elmondta, szerinte milyen okok vezettek karrierjében a nagy visszaeséshez, azt is elárulta, gondolkodott-e a visszavonuláson, de kitért arra is, mit szólt ahhoz, amikor korábbi csapattársát, Szoboszlai Dominikot leigazolta a Liverpool.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz