Fotó: dvsc.hu

NB I: "Kétszer is előfordult, hogy két győztes meccs után a harmadikon kikaptunk, ezen akarunk változtatni" - várakozások

Az NB I 27. fordulójának nyitómeccsén a negyedik helyen álló DVSC fogadja az ötödik Puskás Akadémiát - így várják a főszereplők a találkozót.
Nyikes Zoltán 2023. április 14., péntek 11:06
Fotó: dvsc.hu
Az NB I 27. fordulójának nyitómeccsén a negyedik helyen álló DVSC fogadja az ötödik Puskás Akadémiát - így várják a főszereplők a találkozót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 14., péntek 11:06

Debreceni VSC–Puskás Akadémia (20.00)

Srdjan Blagojevic (DVSC): – Egy újabb nehéz mérkőzés vár ránk. Az idény során kétszer szenvedtünk vereséget a Puskás Akadémiától, éppen ezért a csapat nagyon motiváltan készül. A statisztikákat elemezve kiderül: kétszer is előfordult az az eset, hogy a DVSC két győztes meccs után a harmadikon kikapott. Kiváló hajtóerő számunkra, hogy ezen változtassunk, és győztesen kerüljünk ki a pénteki párharcból. Ugyanakkor tisztában vagyunk az ellenfelünk erősségeivel, s azzal is, hogy a dobogóért harcol. Tudjuk, hogy a felcsútiak milyen kvalitású játékosokkal rendelkeznek. Megterhelő összecsapásra számítunk. Az egymás elleni kupameccsen nagyon elégedett voltam a csapatom teljesítményével, legfőképp a második félidőben látottakkal. Sajnos azt a mérkőzést elveszítettük, hiszen nagyon hamar kaptunk gólokat, és lényegében mi adtunk kétgólos előnyt az ellenfélnek, ami után nehéz volt feljönni. Viszont nagyon jól játszottunk a második játékrészben, ezt most meg kell ismételnünk. Pozitív energiával kell pályára lépnünk, és kerülnünk kell a könnyen kapott gólokat és a hibákat. (dvsc.hu)

Szolnoki Roland (Puskás Akadémia, védő): – Egy nagyon nehéz hét van mögöttünk, mentálisan mindenkit megviselt a kupamérkőzés így, hogy a 120. percben estünk ki. Aztán jött a bajnoki találkozó, újabb rossz teljesítmények mindenki részéről, beleértve az enyémet is. Ami a legfontosabb, mindenkinek önkritikusnak kell lennie, ki miben hibázott, miben nem, valamint ezen a héten már maximálisan fegyelmezetten, alázatosan kell dolgozni, hiszen pénteken mérkőzés. A hétvégi találkozó egyetlen pozitívuma az volt, hogy én és Posztobányi Patrik is pályára tudtunk lépni. Erőnlétben tartható volt az, amit megbeszéltünk a mesterrel a meccs előtt, talán tudtam volna még játszani, de a térdem szempontjából az volt a lehető legjobb döntés, hogy nem játszottam többet. Fokozatosan kapom a terhelést, aminek örülök, remélem játékban is tudok majd segíteni a csapatnak, hiszen hosszú kihagyás van mögöttem. Próbálok mindent betartani, amit a mester kér tőlem és természetesen az öltözőben segíteni a társakat. Hétről hétre kell jól teljesíteni, mindig benne van a hullámvölgy lehetősége, mi most egy hét alatt két meccset is elveszítettünk, de szerencsére itt a következő mérkőzés, ahol lehet javítani. Egyik csapat ellen sem könnyű, a Debrecen pedig jó formában van, előttünk van a tabellán. Nagyon sűrű az eleje, ha el akarjuk érni a céljainkat, akkor ezt a meccset meg kell nyernünk és a hátralévő összes találkozót úgy kell felfogni, mint egy döntőt. Hétről hétre kell jól teljesíteni, ha ezek meglesznek, akkor jó eredményt fogunk elérni. Ehhez az kell, hogy egy csapatként mindenki kivegye a részét. Minden mérkőzés nagyon nehéz, teljesen mindegy, ki milyen pozíciót foglal el a tabellán, mindenki tudja a jó és a rossz arcát is mutatni. Bízom benne, hogy pénteken a jó arcunkat vesszük elő és megnyerjük a meccset. (pfla.hu)

Olvastad már?
Fradi: "Mi olyan problémákról beszélünk, amik miatt nagyon sokan irigyelnek minket" - Hajnal szerint lehet, hogy a sok negatív tényező alibit adott a játékosoknak
Hajnal Tamás sportigazgató szerint egy ilyen negatív szériában az emberek hajlamosak arra, hogy mindent negatívan lássanak és a jó dolgokat észre sem veszik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz