Fotó: M4 Sport

NB I: Iványi nagyon komoly büntetést kapott a súlyos hibájáért - itt vannak a részletek

Honlapunk úgy tudja, hogy kőkemény büntetést kapott Iványi Zoltán, aki az előző szezon utolsó fordulójában a Puskás Akadémia - Honvéd mérkőzésen videóbíróként hatalmasat hibázott egy 11-es szituációnál.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 10., csütörtök 17:19
Fotó: M4 Sport
Honlapunk úgy tudja, hogy kőkemény büntetést kapott Iványi Zoltán, aki az előző szezon utolsó fordulójában a Puskás Akadémia - Honvéd mérkőzésen videóbíróként hatalmasat hibázott egy 11-es szituációnál.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 10., csütörtök 17:19

Információink szerint az MLSZ egyelőre nem tart igényt Iványi Zoltán szolgálataira, aki a játékvezetéstől való visszavonulását követően videóbíróként dolgozott az NB I-ben és egyébként számos mérkőzésen hiba nélkül látta el feladatát.

Az üggyel kapcsolatos szakmai háttérbeszélgetésen elhangzott: "Súlyos következményei voltak a hibás döntésének: ez pénzügyi következményt is jelentett és nem véletlen, hogy nem kapott mérkőzést az akkori VAR a most induló bajnokság rajtjánál."

Mint ismert, az előző bajnoki szezon utolsó fordulójában a Puskás Akadémia - Honvéd mérkőzés 83. percben egy erősen vitatott szituáció után a kispestiek nem kaptak 11-est Szolnoki Roland tizenhatoson belüli kezezéséért.

Azóta Hanacsek Attila, az MLSZ játékvezetői bizottságának elnöke is beismerte, hogy téves ítélet született. Iványi Zoltán videóbíróként nem vizsgálta meg kellő alapossággal a szituációt, ezért Vad II István játékvezető nem tudott megfelelő döntést hozni a pályán. Az eset azért is kavart komoly viharokat, mert végül a Puskás megnyerte a mérkőzést, a Honvéd pedig ezzel kiesett az élvonalból.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz