NB I: Három távozó Kisvárdán, de a házi gólkirály marad

A szabolcsiak az MTK-hoz igazoló Hej Viktor mellett további két távozót is bejelentettek a mai napon.
Csakfoci.hu 2023. május 30., kedd 13:16
A szabolcsiak az MTK-hoz igazoló Hej Viktor mellett további két távozót is bejelentettek a mai napon.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 30., kedd 13:16

A szabolcsiak az MTK-hoz igazoló Hej Viktor mellett további két távozót is bejelentettek a mai napon.

A 20 éves kapus, Hindrich Ottó a romániai CFR Cluj kölcsönjátékosaként töltött egy évet Kisvárdán, a két klub közötti megállapodás lejárt, a kapus játékjogával újra a kolozsváriak rendelkeznek. Hindrich Ottó a 2022-2023-as idényben 25 bajnoki mérkőzésen szerepelt, 2377 perc játéklehetőséghez jutott.

Az ukrán Anton Kravcsenko lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub. A 32 éves belső védő 2019 telén érkezett Kisvárdára, négy és fél évet töltött klubunk kötelékében, egyike azon futballistáknak, akik eddig mind az öt kisvárdai élvonalbeli idényben lehetőséghez jutottak.

Kravcsenko 61 bajnoki meccsen jutott szóhoz csapatunkban, 5126 percet töltött a pályán, öt gólja és két gólpassza volt. A futballista vélhetően másik külföldi országban folytatja pályafutását.

Jasmin Mesanovic viszont további két évig Kisvárdán marad. A 31 éves támadó szerződésének opciós jogát életbe léptette a klub, sőt, azt további egy évvel megtoldották a felek, így az egyszeres bosnyák válogatott futballista új kontraktusa 2025. június 30-ig érvényes csapatánál.

Mesanovic 2021 nyara óta kisvárdai futballista, az elmúlt két idényben 64 bajnoki mérkőzésen 5266 percet játszott, 16 találatával az örök NB I-es kisvárdai házi góllövőlista második helyezettje - írja a kisvardafc.hu.

- Nagyon boldog vagyok, hogy újabb két évig kisvárdai játékos maradok, nem is gondoltam arra, hogy távoznom kellene. Bár több más lehetőségem volt, az első opciót az jelentette a számomra, hogy maradok, és örülök, hogy ilyen szempontból találkoztak az érdekeink a vezetőkével - nyilatkozta a támadó.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz