Fotó: MLSZ

NB I: A Fradi-csatár tarolt, Bognár az év edzője, a Lokié az év felfedezettje - a RangAdó-gála díjazottjai

Egymás után másodszor Varga Barnabás, a Ferencváros magyar válogatott csatára és az élvonalbeli bajnokság gólkirálya lett a szezon legjobb játékosa a RangAdó díjátadón, amelyen a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap zárult idényének legjobbjait részesítették elismerésben.
Csakfoci.hu 2024. május 21., kedd 21:44
Fotó: MLSZ
Egymás után másodszor Varga Barnabás, a Ferencváros magyar válogatott csatára és az élvonalbeli bajnokság gólkirálya lett a szezon legjobb játékosa a RangAdó díjátadón, amelyen a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap zárult idényének legjobbjait részesítették elismerésben.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 21., kedd 21:44

A férfi NB I legjobb játékosa a ferencvárosi Varga Barnabás lett, aki két csapattársát, Abu Fanit és Marquinhost megelőzve végzett az élen. A válogatott csatár így kettős értelemben is duplázott, ugyanis a gólkirálynak járó elismerést is ő vette át Nyilasi Tibortól, ráadásul mindkét kategóriában címet védett, hiszen egy éve is ő kapta meg ezeket a díjakat.

Az M4 Sporton kedden vetített műsorban díjazták a legjobb vezetőedzőt is, aki a Paksi FC-t kupagyőzelemre és bajnoki ezüstéremre vezető Bognár György lett, a tréner Marco Rossi szövetségi kapitánytól vette át az elismerést.

A szezon felfedezettje Vajda Botond, a Debreceni VSC játékosa (aki a diósgyőri Jurek Gábort és a tavaszt a ZTE csapatában töltő Gruber Zsombort előzte meg), a legjobb játékvezető pedig Bognár Tamás lett. Előbbi Dzsudzsák Balázs magyar válogatottsági rekordertől, egyben a debreceniek csapatkapitányától vette át a díjat. A bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést az MTK Budapest kapta.

A legszebb gólt Jurek Gábor, a Diósgyőr játékosa szerezte márciusban a Paks ellen.

Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról mind a 12 élvonalbeli együttes csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. A legszebb gólról közönségszavazás döntött az m4sport.hu portálon.

A díjazottak:

A legjobb játékos: Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)

Az NB I felfedezettje: Vajda Botond (Debreceni VSC)

A legjobb edző: Bognár György (Paksi FC)

Gólkirály: Varga Barnabás (Ferencvárosi TC, 20 gól)

A legszebb gól: Jurek Gábor (Diósgyőri VTK, a Paksi FC ellen)

A legjobb játékvezető: Bognár Tamás

A legsportszerűbb csapat: MTK Budapest

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz