NB I: A Diósgyőr elleni bepótolt bajnokiról két Fradi-játékos is bejátszotta magát a forduló válogatottjába - itt a csapat

A Ferencváros-DVTK pótolt bajnoki után az NB I 21. fordulójáról is összegyűjtöttük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Csakfoci.hu 2024. április 11., csütörtök 18:28
A Ferencváros-DVTK pótolt bajnoki után az NB I 21. fordulójáról is összegyűjtöttük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 11., csütörtök 18:28

A 21. forduló válogatottja

Varga B. (Kecskemét) - Bese (Fehérvár), Stronati (Puskás Akadémia), Nagy Zs. (Puskás Akadémia)- Szűcs (Kecskemét), Christensen (Fehérvár), Banó-Szabó (Kecskemét), Maiga (Ferencváros), Komáromi (Puskás Akadémia) - Sevikyan (Ferencváros), Könyves (Paksi FC)

A forduló cseréje: Croizet
A forduló edzője: Hornyák

Varga Bence (Kecskemét): Az 50. percben kivédte Mörschel tizenegyesét, hét perccel később Doka lövésénél is bemutatott egy bravúrt, de ezen kívül is többször akadt dolga, ezeknél rendre magabiztos volt.

Bese Barnabás (Fehérvár): Fáradhatatlanul játszott a jobb oldalon, az ellenfél térfelén több beadása is volt, hátul pedig szerelésekkel hívta fel magára a figyelmet.

Patrizio Stronati (Puskás Akadémia): Magabiztos pont volt a védelemben, a pontrúgásoknál pedig már az első félidőben is akadt próbálkozása, végül a 81. percben sikerült fejjel gólt szereznie.

Szűcs Kornél (Kecskemét): Ismét bejátszotta a teljes jobb oldalt, védekezésben megbízhatóan teljesített, de a támadásokban is többször jól vette ki a részét.

Nagy Zsolt (Puskás Akadémia): Egy szép fejes góllal indította be csapata szekerét a 12. percben, majd a fordulás után nem sokkal egy szép asszisztot is kiosztott Komárominak.

Banó-Szabó Bence (Kecskemét): Amíg a pályán volt, végig nagyon aktívan játszott, az első félidőben kiosztott egy gólpasszt Lukácsnak, de kis híján Májernek is, utóbbi lövése a kapufán csattant.

Komáromi György (Puskás Akadémia): A meccs legjobbja volt, a gólja mellett két gólpasszt is kiosztott, de a harmadik Puskás-találatból is oroszlánrészt vállalt.

Tobias Christensen (Fehérvár): Kulcspasszt osztott ki Katonának, aki ellen szabálytalankodtak a 16-oson belül, majd Christensen értékesítette a 11-est. A norvég játékos sokat dolgozott a középpályán, több lövéssel is próbálkozott, a társakat is jól mozgatta, valamint több szabálytalanságot is kiharcolt.

Habib Maiga (Ferencváros): Ismét megmutatta, hogy nagy munkabírású, rendre jól helyezkedett és többször is megállította a középpályán a DVTK kibontakozó akcióit.

Edgar Sevikyan (Ferencváros): Élete egyik legnagyobb gólját lőtte az örmény játékos, amikor a 16-os jobb sarkáról hatalmas bombát ragasztott a jobb felsőbe, de ezt követően is próbálkozott, aktív volt a támadásokban.

Könyves Norbert (Paks): A tolnaiak legveszélyesebb embere volt, két gólt lőtt, de majdnem a mesterhármas is meglett, a 11-est viszont elhibázta. A Paks első góljában is benne volt, az ő beadása után szerzett öngólt Evangelou.

A forduló cseréje: Yohan Croizet (ZTE)

A 65. percben cserélték be, egy perccel később pedig már gólt is ünnepelhetett, a 91. minutumban pedig győzelmet ért a második találata.

A forduló edzője: Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia)

Csapata lehengerlő támadófocit mutatott be hazai pályán, a Puskás hat gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot.

Olvastad már?
Nagy Ádám: "Amikor kezdtem, soha nem kaptunk ki, ez mindenképpen jó jel" - a jövőjéről is beszélt
A magyar válogatott alapembere téli klubváltásáról, mostani jó teljesítményéről és a jövőjéről is beszélt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz