Fotó: mtkbudapest.hu

MTK: Végleg megszerezték a 27 éves kapust - hivatalos

Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
Nyikes Zoltán 2023. június 2., péntek 11:08
Fotó: mtkbudapest.hu
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 2., péntek 11:08

Az MTK Budapest végleg megvásárolta Rácz Gergő játékjogát a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat - írja az mtkbudpaest.hu.

A télen igazolt Rácz Gergő 16 bajnokin állt az MTK kapujában, a meccsei több mint felén, kilenc alkalommal kapott gól nélkül zárt, a tavaszi szezon elején például 560 percen át nem kapott gólt, így komoly szerepet vállalt a feljutás kiharcolásában.

A korábbi korosztályos válogatott kapus jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik, kölcsönvétele előtt hat és fél szezont töltött az NB I-ben a paksiaknál: 75 tétmérkőzésen védett, és a meccsek közel harmadán, 20 alkalommal zárt kapott gól nélkül. A 2019/20-as szezonban az osztályzatok alapján ő lett a Paksi FC legjobb játékosa.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz