Most már biztos: Telt ház előtt kezdődik meg a magyar válogatottnak a hazai foci-Eb

Minden jegy elfogyott a magyar U17-es válogatott budapesti, első Európa-bajnoki meccsére, amelyet Wales ellen vív majd meg Belvon Attila csapata szerdán este.
Csakfoci.hu 2023. május 16., kedd 18:45
Minden jegy elfogyott a magyar U17-es válogatott budapesti, első Európa-bajnoki meccsére, amelyet Wales ellen vív majd meg Belvon Attila csapata szerdán este.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 16., kedd 18:45

"Minden jegy elkelt a Belvon Attila szövetségi edző vezette U17-es válogatott első Eb-mérkőzésére, amely szerda este 20 órakor kezdődik a Hidegkuti Nándor Stadionban! A csapat nagyon bízik benne, hogy a várható rossz idő ellenére is tele lesz a stadion!" - számolt be az MLSZ Twitter-oldala kedden kora este.

Mint ismeretes, a mieink Wales ellen, a június 2-án a döntőnek is otthont adó Hidegkuti Nándor Stadionban kezdik meg szereplésüket. A Belvon Attila vezette magyar U17-es válogatott Lengyelországgal és Írországgal találkozik majd még a hazai rendezésű kontinenstorna A-csoportjában. A négy darab négyesből az első két helyen végzett csapatok jutnak majd a negyeddöntőbe.

Belvon hétfőn jelölte ki a végleges Európa-bajnoki keretet, amelybe a torna során már nem lehet újabb labdarúgót behívni.

Németh Antal, az utánpótlás-válogatottak szakmai vezetője a csakfoci.hu-nak beszélt a magyar foci leendő nagy értékeiről:

Olvastad már?
A magyar foci nagy értékei lehetnek: 17 évesen a Frankfurt felnőtt csapatában és a Barcelona kapujában - közel a honosításhoz egy kőkemény védő
Szerdán elkezdődik a hazai rendezésű U17-es Európa-bajnokság. Németh Antal, az utánpótlás-válogatottak szakmai vezetője beszélt a mieink esélyeiről, illetve szóba kerültek azok a fiatal játékosok is, akik ugyan külföldön születtek, de egyik vagy akár mindkét szülőjük révén ma már magyar válogatottak, vagy hamarosan azok lehetnek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz