Fotó: haladas.hu

Megerősítve: Távozik a szlovák edző, aki az NB I-ben és az NB II-ben is megmentette ugyanazt a csapatot - hivatalos

A csakfoci.hu korábbi információinak megfelelően távozik a Haladás vezetőedzője, Michal Hipp.
Póczik Dávid 2023. május 31., szerda 13:39
Fotó: haladas.hu
A csakfoci.hu korábbi információinak megfelelően távozik a Haladás vezetőedzője, Michal Hipp.
Szerző: Póczik Dávid 2023. május 31., szerda 13:39

Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: távozik az NB II-es Haladás kispadjáról Michal Hipp vezetőedző - számolt be a klubhonlap. A szlovák edző tavaly szeptemberben az idény végéig kötött szerződést az akkor 14. helyen álló és a kiesés ellen küzdő szombathelyi csapattal.

A kölcsönös megállapodás szerint a 2022/23-as bajnokság végén az első hat hely valamelyikén kellett volna végezniük a zöld-fehéreknek, ám mivel ez nem teljesült, nem került sor a szerződés meghosszabbítására.

Hipp vezetésével ősszel 12 meccsen 7 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget ért el a Haladás, ezzel 23 pontot begyűjtve. A tavaszi 18 bajnoki mérkőzésen 5 győzelem, 4 döntetlen és 9 vereség a mérleg, 19 pontot ért ez a szereplés. Összességében tehát Michal Hipp vezetőedzőként 30 bajnokin irányította a zöld-fehér gárdát.

A szlovák szakvezető a 9. helyig hozta fel a Haladást és június 30-án, a kontraktusa lejárta után távozik az NB II-es csapattól. Hipp egyszer már megmentette a vasiakat: 2017 novemberében az akkor még NB I-es Halit a kiesőhelyen vette át és végül a 8. pozícióban zárt a csapattal.

Olvastad már?
Honvéd: Egy meglepő név is felmerült a menesztett Klafuric utódjaként - ő az egyik komoly jelölt
Honlapunk úgy tudja, könnyen előfordulhat, hogy az NB I-ből kiesett és Dean Klafuricot menesztő Honvéd házon belül oldja meg az edzőkérdést.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz