Honvéd: Egy meglepő név is felmerült a menesztett Klafuric utódjaként - ő az egyik komoly jelölt

Honlapunk úgy tudja, könnyen előfordulhat, hogy az NB I-ből kiesett és Dean Klafuricot menesztő Honvéd házon belül oldja meg az edzőkérdést.
Privacsek András 2023. május 30., kedd 8:28
Honlapunk úgy tudja, könnyen előfordulhat, hogy az NB I-ből kiesett és Dean Klafuricot menesztő Honvéd házon belül oldja meg az edzőkérdést.
Szerző: Privacsek András 2023. május 30., kedd 8:28

Vasárnap vált biztossá, hogy az OTP Bank Ligából történt kiesést követően a Honvéd szerződést bont Dean Klafuric vezetőedzővel, így Chris Docherty sportigazgató és Ivan Kepcija szakmai tanácsadó után a horvát szakember is távozik Kispestről a kudarccal zárult idény végeztével.

Információink szerint az a Pinezits Máté az egyik komoly jelölt a Honvéd vezetőedzői pozíciójára, aki jelenleg a kispestiek U19-es csapatát irányítja. Pinezits mellett szólhat, hogy tisztában van a Honvéd fiataljainak képességeivel, akik valószínűleg komoly szerepet kaphatnak majd az NB II-ben.

A Pinezitset jól ismerők szerint egy felkészült, ambiciózus szakemberről van szó, némileg ellene szólhat, hogy még nem irányított felnőttcsapatot. Korábban többek között Mátyus János neve is felmerült, aki az idei szezonban az NB II-es Budafokot bevezette a Magyar Kupa döntőjébe, valamint Supka Attiláé is, akivel 2007-ben megnyerte az MK-t a Honvéd.

Olvastad már?
NB I: Klafuric belebukott a Honvéd kiesésébe
A szakvezető mellett két asszisztensedző és Alex Segovia is búcsúzik a klubtól.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz