Fotó: fradi.hu

Megerősítve: Sigér öt és fél év után távozik a Fraditól - hivatalos

Igaznak bizonyult a Csakfoci információja: az ötszörös magyar bajnok, válogatott középpályás máshol folytatja karrierjét.
Budai László 2024. február 1., csütörtök 13:35
Fotó: fradi.hu
Igaznak bizonyult a Csakfoci információja: az ötszörös magyar bajnok, válogatott középpályás máshol folytatja karrierjét.
Szerző: Budai László 2024. február 1., csütörtök 13:35

Hivatalossá vált, amit a Csakfoci előre jelzett: Sigér Dávid távozik az FTC-től - a hírt a klub hivatalos honlapja jelentette be. A fradi.hu úgy fogalmaz, hogy "Sigér Dávid kezdeményezésére – érdemeire tekintettel - az FTC hozzájárult szerződésének felbontásához".

Sigér 2018 nyarán a kieső Balmazújvárostól érkezett az FTC-hez, ahol alapemberré vált, és a magyar válogatottba is beverekedte magát. 2021 nyarán keresztszalag-szakadást szenvedett, majd felépülését légmell nehezítette, erről korábban részletesen beszélt a honlapunknak adott interjújában. Ezt követően is sikerült azonban visszaverekednie magát a csapatba, Máté Csaba regnálása alatt ismét alapember lett, de a szezon utolsó bajnokijait - már természetesen Dejan Stankovicnál - csak a kispadon töltötte.

Ebben az idényben összesen tíz bajnoki, hat nemzetközi kupaselejtező és öt csoportkörös összecsapás jutott neki. Sigér a Ferencvárossal ötszörös magyar bajnok, tagja volt a Bajnokok Ligájába, az Európa Ligába és az Európa Konferencia Ligába jutott együttesnek is.

Egyelőre kérdéses, hogy a rutinos játékos hol folytatja pályafutását.

Olvastad már?
“Kuznyecov egy karrierista edző, a saját pályafutása fontosabb neki, mint a klub víziója”: 600 millió oka volt a Diósgyőr nem is olyan meglepő váltásának - a háttér
Minden, amit a DVTK és vezetőedzője, Kuznyecov Szergej látszólag hirtelen, de közel sem előzmény nélküli válásáról tudni lehet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz