Már a jövő héten kiderül, hol folytatja a magyar válogatott fontos játékosa - sajtóhír

Napokon belül döntést hozhatnak a Sunderlandnél a magyar válogatott Callum Stylesról.
Csakfoci.hu 2024. május 7., kedd 19:33
Napokon belül döntést hozhatnak a Sunderlandnél a magyar válogatott Callum Stylesról.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 7., kedd 19:33

Mint arról beszámoltunk, bár az elmúlt hetekben jelentek meg olyan hírek Angliában, amelyek szerint a másodosztályban szereplő Sunderland lemondhat a kölcsönben a Fekete Macskáknál szereplő Callum Styles szolgálatairól a nyártól, könnyen elképzelhető, hogy lesz még fordulat az ügyben, és a magyar válogatott futballista mégis marad a Championship 16. helyén végzett patinás klubnál.

A The Northern Echo keddi cikke szerint nem is kell sokat várni arra, hogy kiderüljön, a Sunderlandnél folytatja-e a védőként és középpályásként is bevethető Styles, vagy visszatér a minden bizonnyal a harmadosztályban "ragadó" (az első playoff-meccsét hazai pályán 3-1-re elveszítő) Barnsley gárdájához.

A lap azt írja, hogy bár a Sunderlandnek jelenleg még állandó vezetőedzője sincs, de kulcsfontosságú döntéseket kell meghoznia a következő napokban több, magasan jegyzett játékosával kapcsolatban is. Ameddig nem érkezik meg az új menedzser - a posztra állítólag hárman (Will Still, Rene Maric és Danny Rohl) pályázhatnak eséllyel -, addig is Kristjaan Speakman sportigazgató és Mike Dodds, az átmenetileg kinevezett tréner együtt dolgoznak majd azon, hogy eldöntsék, kik lesznek az első csapat tagjai a következő szezonban a jelenlegi keretből.

És a következő héten, a Championship-idény lezárultával elrendeződhet Styles sorsa is, akinek a kölcsönszerződése az idény végén lejár, és a Sunderland egy fix kisvásárlási záradékról is megegyezett az ügyében, a napokban pedig el kell dönteniük, hogy a 24 éves játékosnak végleges szerződést adnak-e vagy sem. A magyar-angol futballistának 12 meccsen 1 gólpassza van a másodosztályban, mióta a Sunderlandhez igazolt.

Olvastad már?
Sky Sports: Szinte biztossá vált Dárdai jövője - itt vannak a részletek
A Sky Sport szerint valószínűtlen, hogy a berlini csapat a magyar vezetőedzővel folytatja a következő szezonban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz