Légiósok: Lehet még fordulat az Angliában játszó magyar válogatott játékos átigazolási ügyében

Elképzelhető, hogy mégis kivásárolja a Sunderland a jelenleg kölcsönben a Championshipben futballozó Callum Stylest.
Csakfoci.hu 2024. május 7., kedd 8:30
Elképzelhető, hogy mégis kivásárolja a Sunderland a jelenleg kölcsönben a Championshipben futballozó Callum Stylest.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 7., kedd 8:30

A Sunderland Echo c. lap információi szerint bár az elmúlt hetekben jelentek meg olyan hírek Angliában, amelyek szerint a másodosztályban szereplő Sunderland lemondhat a kölcsönben a Fekete Macskáknál szereplő Callum Styles szolgálatairól a nyártól, könnyen elképzelhető, hogy lesz még fordulat az ügyben.

"Styles jövőjével kapcsolatban lehet még újdonság" - írja a lap, kiemelve, hogy a harmadik ligás Barnsley-val januárban kötött kölcsönszerződés részeként a Sunderland megállapodott egy kivásárlási összegben, amit ha kifizetnek, a nyáron végleg hozzájuk kerülhet a magyar válogatott futballista.

Styles kezdetben nehezen tudott betörni a patinás gárda kezdőcsapatába, de az utóbbi időben egyre rendszeresebben játszott, és úgy tűnik, hogy a szélsőhátvéd szerepkörben jobban is érzi magát a kemény kritikát is kapott 24 éves futballista, akinek 12 meccsen 1 gólpassza van a másodosztályban.

És hogy eleget tett-e ahhoz, hogy meggyőzze a Fekete Macskákat az opció kiváltásáról, azt még nem tudni - de a lap szerint belátható időn belül kiderül majd, Styles marad-e, vagy visszamegy ahhoz a Barnsley-hoz, amely a feljutásért küzd a League One-ban, igaz, elég reménytelen helyzetbe került azzal, hogy hazai pályán 3-1-re elbukta a Bolton Wanderers elleni, első playoff-elődöntőt múlt pénteken.

Olvastad már?
A 4-szeres NB I-es bajnok a Lokiról, a válogatottról, a horrorsérüléséről: „Nem fértem bele az elképzelésekbe, bántott a döntés, rosszul éreztem magam, de már túlvagyok ezen" - interjú
Varga József a Csakfocinak nyilatkozott a jelenlegi egészségügyi állapotáról, sérülése körülményeiről, valamint az ellentmondást nem tűrő játékáról. Varga kifejtette, mit tart a fő különbségnek a mai, és a korábbi fiatal labdarúgógenerációk között, elmondta, miért nem tudott külföldön maradni karrierje csúcsán, illetve a mostani szerepeiről is beszélt. Emellett felelevenítette válogatott pályafutását és a debreceni búcsújáról is szót ejtett honlapunknak. Interjú Varga Józseffel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz