Válogatott: Nego és Könyves a magyarok kezdőcsapatában - így döntöttek a szurkolók

Mintegy háromezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Törökország elleni utolsó Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Csakfoci Admin 2020. november 18., szerda 13:13
Mintegy háromezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Törökország elleni utolsó Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 18., szerda 13:13

A csakfoci.hu szokásához híven ezúttal is megszavaztatta olvasóit, milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Törökország elleni utolsó Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

A jelenleg még karanténban tartózkodó - elmondása szerint már tünetmentes - olasz szakember helyett a kezdőcsapatot összeállító szurkolók közül mintegy 3 ezren döntöttek úgy, hogy besegítenek Rossinak és a válogatottnak. A drukkerek egy 3-5-2-es felállási formációt követve szavazhattak egy teljes nap alatt.

A kapusposzton az előző szavazáshoz hasonlóan most is meglehetősen egyértelmű volt a helyzet. A lipcsei klubcsapatához visszatérő Gulácsi Pétert helyettesítő Dibusz Dénes végzett az élen, a voksok 94 százalékát zsebelte be, Hegedüs Lajost (6%) megelőzve.

A középső védőknél a sárga lapos eltiltása után visszatérő Szalai Attila (34%) lett az első, mellette Botka Endre (31%) és Lang Ádám (28%) is bizalmat kapott a drukkerektől.

A középpálya jobb oldalán hatalmas fölénnyel Loic Nego (58%) volt a nyerő, a bal oldalon pedig Holender Filip (67%). A középső, támadóbb felfogású középpályásoknál Szoboszlai Dominik hiányában Kalmár Zsolt (75%) aratott fölényes győzelmet, a védekezőbb szerepkörben Nagy Ádám (85%) vitte a prímet , megelőzve ferencvárosi Sigér Dávidot (45%).

Mivel Szalai Ádám térdsérülése miatt kimaradt a keretből, és már visszautazott a Mainz együtteséhez, így az esti mérkőzésen a támadósort a Nikolics Nemanja (69%) és Könyves Norbert (57%) kettős fogja alkotni.

A válogatott Törökország elleni kezdőcsapata a szurkolók szavazatai alapján:

Dibusz (94%) - Botka (31%), Lang (28%), Szalai A. (34%), - Nego (58%), Nagy Á. (85%), Kalmár (75%), Sigér (45%), Holender (67%) - Nikolics (69%), Könyves (57%)

Olvastad már?
Komoly érdeklődés: Csak két meccset láttak többen a magyar-töröknél - minden hír az NL-mérkőzésről itt!
November 18-án a Puskás Arénában, Törökország ellen fejezte be - méghozzá győzelemmel és csoportelsőséggel - a magyar válogatott a 2020/21-es Nemzetek Ligája-sorozatot. A mérkőzésre történő hangolódásból és az utózöngékből a csakfoci.hu is igyekszik kivenni a részét, folyamatosan frissülő cikkünkben mutatjuk a legfontosabb híreket a találkozó kapcsán!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz