Sallai az angolok elleni pontszerzésről: "Ez még mindig nem a realitás, de beleadtunk apait-anyait"

Sallai Roland elégedett volt a magyar válogatott teljesítményével, és az eredménnyel, de tudja, hogy van még hova fejlődni, ennek pedig a titkát is tudja.
Csakfoci Admin 2021. október 13., szerda 14:17
Sallai Roland elégedett volt a magyar válogatott teljesítményével, és az eredménnyel, de tudja, hogy van még hova fejlődni, ennek pedig a titkát is tudja.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. október 13., szerda 14:17

Mint ismert, az európai vb-selejtezők I csoportjának 8. fordulójában a magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott kedd este. Sallai Roland a nyolcadik magyar játékos volt, aki címeres mezben gólt szerzett a Wembley Stadiumban. A lefújás utáni a mieink gólszerzője értékelte a látottakat.

- Nagy jó érzés (hogy gólt szereztem), de azt hiszem sokkal fontosabb az, amit csapatként nyújtottunk, hogy egy gödörből egy kicsit ki tudtunk lábalni. Jó eredményt értünk el, de azt gondolom, ez még mindig nem a realitás, játékban még sokat kell fejlődnünk, de ha ezt az alázatot és fegyelmezettséget tudjuk tartani a következő mérkőzésekre, akkor jó úton járunk - kezdte Sallai Roland az M4 Sport kamerái előtt. - Az előző mérkőzéseken (az albánok ellen) kicsit hiányzott az említett fegyelmezettség és alázat, most viszont beleadtunk apait-anyait, szívünket és a lelkünket kitettük a pályára. Nagyon örülünk, hogy el tudtunk hozni innen egy pontot, készülünk a következő két mérkőzésre. Tartanunk kell a fegyelmet, be kell tartanunk a taktikai utasításokat a kapitánytól. Ezt kell követni és akkor ilyen eredményekre lehetünk képesek.

Sallai korábban már kihagyott büntetőt, így külön bátorság kellett ahhoz, hogy kedden este odaálljon és ilyen magabiztosan értékesítse.

- Éreztem magamban kellő önbizalmat. A múltkor kihagytam a büntetőt, úgyhogy most szerettem volna javítani, örülök, hogy így sikerült - mondta az értékesített, pontot érő büntetőjéről a Freiburg magyar válogatott támadója.

Olvastad már?
Angol-magyar: Vizsgálatot indított a FIFA a lelátói balhéról, újabb zártkapus meccset kaphatunk - közlemény
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálja az angol-magyar és az albán-lengyel világbajnoki selejtezőmérkőzéseken történt rendbontásokat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz