Rossi két helyen nyúlt bele a válogatottba: Itt a magyar kezdő Wales ellen

Az eltiltott Marco Rossi mindössze két helyen váltott, de a felállásunk más lesz, mint Azerbajdzsánban. A védelem megmaradt, két szűrővel lépünk pályára, a Vidi középpályása és az NB I társgólkirálya pedig bekerült Wales ellen.
Csakfoci Admin 2019. június 11., kedd 19:36
Az eltiltott Marco Rossi mindössze két helyen váltott, de a felállásunk más lesz, mint Azerbajdzsánban. A védelem megmaradt, két szűrővel lépünk pályára, a Vidi középpályása és az NB I társgólkirálya pedig bekerült Wales ellen.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 11., kedd 19:36

Gulácsi Péter - Lovrencsics Gergő, Baráth Botond, Willi Orbán, Korhut Mihály - Nagy Ádám, Pátkai Máté - Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Holender Filip - Szalai Ádám - ezzel a csapattal fut ki 20:45-től a Groupama Aréna gyepszőnyegére a magyar válogatott, hogy Wales legjobbjaival Eb-selejtezőt vívjon.

Marco Rossi két helyen változtatott csak az Azerbajdzsán ellen játszó tizenegyen, Kleinheisler maradt ki, helyette játszik majd a Vidi középpályása, a szombaton csereként beküldött Pátkai Máté. Nagy Dominik helyett pedig az NB I társgólkirálya, a Honvédtól Svájcba igazoló Holender Filip is bekerült a nemzeti csapat kezdőjébe. Az MLSZ által közzétett összeállítás szerint 4-2-3-1-ben lépünk majd pályára Gareth Bale-ék ellen.

Mint ismeretes, Rossi eltiltása miatt nem ülhet viszont a kispadra, helyettese egyik segítője, Cosimo Inguscio lesz este.

Wales kezdőcsapata: Hennessey – Gunter, A. Williams, Lawrence, Davies – Allen, Ampadu – T Lawrence, Brooks, D. James – Bale

A mérkőzést a csakfoci.hu élőben közvetíti 20:45-től!

Olvastad már?
"Rossi berobbant a magyar fociba": Kiből lehet itthon szövetségi kapitány?
Marco Rossi a külföldi edzők közül egyedülálló módon kapitánynak és bajnoknak is mondhatja magát Magyarországon. De hány olyan tréner volt, aki aranyérmet nyert, de a nemzeti csapat kispadjáig nem jutott el, vagy épp fordítva, magyar bajnoki cím nélkül jutottak el a hazai edzői karrier csúcsára?
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz