Nagy Ádám: "Nemzetközi szinten ezt megbüntetik"

Nagy Ádám szerint saját magának köszönheti a magyar labdarúgó-válogatott, hogy az észtek elleni tallinni 3-3-as döntetlennel elvesztette esélyét a csoportelsőségre a Nemzetek Ligájában.
Csakfoci Admin 2018. október 16., kedd 10:33
Nagy Ádám szerint saját magának köszönheti a magyar labdarúgó-válogatott, hogy az észtek elleni tallinni 3-3-as döntetlennel elvesztette esélyét a csoportelsőségre a Nemzetek Ligájában.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 16., kedd 10:33

Nagyon más nem is lehet ilyenkor az emberben, mint csalódottság és keserűség. De igazság szerint saját magunknak köszönhetjük, nem lehet szerencséről vagy szerencsétlenségről beszélni. Mind a három kapott gól pillanatnyi dekoncentráltságból, fókuszvesztésből adódott, ezt nemzetközi szinten megbüntetik, még akkor is, ha nem a spanyolok ellen játszik egy csapat – fogalmazott Nagy Ádám, aki rámutatott: három kapott góllal csak nagyon ritka esetben lehet nyerni.

Rámutatott, jobb lett volna, ha az 1-0-ra elvesztett pénteki athéni találkozó máshogy alakul, akkor jobb hangulatban készülhettek volna a hétfői összecsapásra. Hozzáfűzte, azt a mérkőzést az elemzésével le kellett zárniuk, utána már a tallinni találkozóra kellett koncentrálniuk.

Így nem írnám az Athénban történtek számlájára, saját kezünkben volt a sorsunk – hangsúlyozta.

Talán még látszik, hogy sok a hozzám hasonlóan nemzetközi szinten rutintalan játékos. Kevesen vannak, akik folyamatosan nemzetközi kupákban játszanak, márpedig ezek a tapasztalatok nagyon sokat számítanak.

A mérkőzések előtt mindig azt mondják, hogy akárcsak egy fél pillanatnyira se veszítsük el a figyelmünket, és akkor nem kapunk ilyen buta gólokat.

Kiemelte, szeretnék megnyerni a sorozatból hátralevő két budapesti összecsapást: a válogatott november 15-én az észteket fogadja a Groupama Arénában, majd három nappal később ugyanott a finnek ellen zárja a C osztály 2. csoportjának küzdelmeit.

(MTI)

Olvastad már?
Nagy Dominik: "Sajnos igazságos a döntetlen"; "Forgott a gyomrom fel és alá" – észt-magyar reakciók
Az észtek elleni NL-meccs után Nagy Dominik szerint igazságos volt a döntetlen, az újonc Baráth Botond szerint néhányan fejben elfáradtak, és ezért nem tudtak úgy teljesíteni, mint a görögök ellen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Tovább az összes átigazoláshoz