"Marco Rossi stábjában mindenki fontosnak érezheti magát" – díjat nyert a kapitány jobbkeze

Giovanni Costantinót hazájában sem felejtették el: az edzőszövetség évzáró gáláján került díjazásra Messinában nemzetközi sikereiért.
Csakfoci Admin 2018. december 20., csütörtök 7:02
Giovanni Costantinót hazájában sem felejtették el: az edzőszövetség évzáró gáláján került díjazásra Messinában nemzetközi sikereiért.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 20., csütörtök 7:02

A Szicíliában elhelyezkedő Santa Lucia del Melában díjazta a Messina megyei Edzőszövetség a legjobb helyi, illetve helyi kötődésű szakembereket hagyományos évzáró gáláján. A rendezvényen kitüntették nemzetközi szinten elért eredményeiért a magyar válogatottnál videóelemzőként, és másodedzőként is tevékenykedő Giovanni Costantinót is.

Marco Rossi díjnyertes segítője a DAC-ról, és a válogatottról is említést tett beszédében.

Akkor értük el a 25 éve példátlan nemzetközi kupaszereplést érő helyezést, amikor senki se számított rá.

Most a 2020-as Európa-bajnokságra való kijutásra készülünk Magyarországgal. Marco Rossi egy nagyszerű szakember, az ő stábjában mindenki fontosnak érezheti magát. Különféle feladataim vannak: mérkőzéseket elemzek, de a terepen is ott vagyok.

Köszönet az elnöknek, és az igazgatóknak ezért az elismerésért. Örülök neki, és remélem, hogy méltóképpen fogom képviselni Messinát a világban.

https://www.instagram.com/p/BrgU5SsjkIK/

Olvastad már?
Rossi segítője: "Mindig van valamit tanulni és javítani" – bizakodóan tekint a 2019-es évre
Marco Rossi szövetségi kapitány egyik segítője, Giovanni Costantino az Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait a Nemzetek Ligájával kapcsolatban. Az olasz szakember jó személyiségű játékosokat ismert meg a válogatottnál emellett bizakodva tekint előre a 2019-es évre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz