Tíz nappal ezelőtt a magyar válogatott a finnek ellen elért 2-0-ás hazai győzelemmel zárta a Nemzetek Ligáját, és így a csoportjában a második helyen végeztek a mieink. Az új sorozatról és a nemzeti csapatnál elvégzett feladatokról, illetve tapasztalatokról a szövetségi kapitány, Marco Rossi segítője Giovanni Costantino osztott meg pár gondolatot az Instagram-oldalán.

Egy héttel ezelőtt véget ért a Nemzetek Ligája. Nagyon sok dolog jár a fejemben ezzel kapcsolatban. A Nemzetek Ligájában való munka teljesen más. Ugyan nem nyertük meg a csoportot, de jó eredmény a második helyünk.

Sok tapasztalatot szereztem ez idő alatt, a futball az mindig futball, nem számítanak a szintek, mindig van valamit tanulni és javítani. Van idő keményen dolgozni, pihenni, és van idő arra is, hogy élvezzem a csapatot és kártyázzak.

Szerencsére van egy jó csapatunk és a játékosok is nagyon jó emberek, nagyon szeretjük a közös munkát, és reméljük, hogy 2019 sikeres év lesz számunkra – írta 34 éves tréner a közösségi oldalán, mellékelve pár fotót az általa vélt legjobb pillanatokról.

View this post on Instagram

Nations League is over from one week. A lot of things come in my mind from this experience. The job with national league is totally different from anything else. We didn’t win the group but we had a good result with second place. There are a lot of things in my mind from this experience, Football is always Football, it doesn’t matter the level, there is always something to learn and to improve. There is time to work hard, there is time to rest, and there is time to enjoy the group and play cards. Luckily we have a good group and players are very good persons, we enjoy a lot to work together and we hope that 2019 will be a successful year for us. Hajra Magyarok! 🇭🇺 La Nations League è finita ormai da una settimana. Ci sono tanti ricordi che affiorano nella mia mente e che rendono l’esperienza del lavoro in una nazionale come qualcosa di unico. Il Calcio è sempre il Calcio, non importa il livello,” c’è sempre qualcosa da imparare e migliorare. C’è il tempo per lavorare duramente, per riposare e il tempo per godersi il gruppo con una partita a carte. Fortunatamente abbiamo un grande gruppo e lavorare insieme a loro è assolutamente un piacere. Su questa strada speriamo di avere un 2019 che ci porti qualcosa di speciale. #hungary #magyarorszag #budapest #csakegyutt #magyarvalogatott #football

A post shared by Giovanni Costantino (@gio_costantino_the_coach) on