Fotó: www.facebook.com/SasGaborPhoto

Lapszemle: "Normális esetben csukott szemmel is belövi" – nem kímélik Bale-t a walesiek

A walesi lapok egybehangzóan állítják, hogy az Eb-kvalifikációt illetően sokba kerül a budapesti vereség, ennek pedig az egyik legfőbb okát a hatalmas helyzetet elpuskázó Real Madrid-sztárban látják.
Nyikes Zoltán 2019. június 12., szerda 11:55
Fotó: www.facebook.com/SasGaborPhoto
A walesi lapok egybehangzóan állítják, hogy az Eb-kvalifikációt illetően sokba kerül a budapesti vereség, ennek pedig az egyik legfőbb okát a hatalmas helyzetet elpuskázó Real Madrid-sztárban látják.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. június 12., szerda 11:55

A The Guardian a "Magyarország lelépte Walest, miután Bale a legkönnyebb helyzetet is elrontotta" címet adta a tudósításának, majd a helyszínről jelentkező újságíró a továbbiakban is főleg a Real Madridban is pocsék szezont futó játékos ziccerét boncolgatja.

Ez volt az a lehetőség, amit Gareth Bale normális esetben csukott szemmel is belövi

- a tizenegyespontról, már csak a kapust kellett volna átjátszania. A hiba végül döntőnek bizonyult" - írják.  Az újságíró Pátkai gólját "erőteljesnek és nyugtalanítónak" jellemezte.

"Késői vereséget szenvedett Wales Magyarországon" – írja a BBC, amely hozzáteszi, ez az Eb-kvalifikációra való tekintettel is komoly csapás, tovább a remek hangulatot teremtő magyar szurkolókról is említést tett. Az oldal a Rossi-csapattal kapcsolatban megjegyezte a sok gondot okozó kontratámadásokat, valamint a veszélyes rögzített szituációkat,

a meccs legjobbjának pedig Szoboszlai Dominikot választotta.

"Sokba kerülő vereséget szenvedett Giggs csapata" – kezdi beszámolóját a walesonline.co.uk, hangsúlyozva, hogy Walest ismét megbüntették az esélyek elmulasztásáért , így a kvalifikációs remények egyre halványabbak. A lap a vendégek közül Joe Allent választotta a legjobbnak (9-es osztályzat), míg Gareth Bale-t (5) a legrosszabbnak.

Olvastad már?
Magyar-walesi: "Nálam a szurkoló szent és sérthetetlen" – így reagált a gatyára vetkőztetett Dzsudzsák
A magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs szerint semmihez nem hasonlítható az az érzés, amikor megnyernek hazai pályán egy meccset és 18 ezer drukkerrel együtt eléneklik a himnuszt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz