Dzsudzsák Balázst diplomata útlevéllel és különgéppel hozták haza - sajtóhír

Dzsudzsák Balázs hét másik magyar állampolgárral együtt hagyta el az Emírségeket kedden, hogy Magyarországra utazzon. Diplomata útlevele is van a válogatott csapatkapitányának.
Dudás Gábor 2020. május 5., kedd 18:30
Dzsudzsák Balázs hét másik magyar állampolgárral együtt hagyta el az Emírségeket kedden, hogy Magyarországra utazzon. Diplomata útlevele is van a válogatott csapatkapitányának.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 5., kedd 18:30

Dzsudzsák Balázs a magyar állam segítségével, egy mentesítő járat fedélzetén hagyta el kedden az Egyesült Arab Emírségeket, hogy Magyarországra utazzon - írja az Index. A portál információi szerint a Dzsudzsákot szállító gépen hét másik magyar állampolgár is utazott - ezt a Külgazdasági és Külügyminisztérium is megerősítette.

Az Emirátusokban a koronavírus-járvány miatt leállt a polgári légiforgalom, ezért csak az ehhez hasonló járatokkal lehet elhagyni a közel-keleti országot. Dzsudzsák Balázs emellett rendelkezik diplomata útlevéllel is, tekintve, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya - több magyar sportolónak van hasonló okmánya, a futballista is korábban kapta meg az útlevelét.

Mint ismereres, az Emírségekben augusztusig nem rendeznek futballmérkőzéseket a koronavírus-járvány miatt. A helyi élvonalban a második helyen álló Al Ain kötelékébe tartozó Dzsudzsák sorsáról az utóbbi napokban ellentétes hírek jelentek meg, miközben edzője dicsérte a magyar szélsőt, sajtóinformációk szerint felmerült a 33 éves játékos távozása is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz