Az NB I-es bajnok légiós: "Nem tudta senki, honnan jövök"

Hidi Patrik reméli, hogy felépülése után egyre többet játszhat a Real Oviedóban, és a szövetségi kapitány is kíváncsi lesz rá.
Budai László 2018. január 4., csütörtök 11:55
Hidi Patrik reméli, hogy felépülése után egyre többet játszhat a Real Oviedóban, és a szövetségi kapitány is kíváncsi lesz rá.
Szerző: Budai László 2018. január 4., csütörtök 11:55

Hidi Patrikot lábközépcsont-törése miatt kéthónapos kihagyás hátráltatta az őszi szezonban. Azóta tökéletesen felépült, de elsősorban csak csereként számítottak rá, és nincs is könnyű helyzetben, a Real Oviedo ugyanis remekel a spanyol második vonalban.

- Több mint egy hónapja már játszottam, igaz, csak pár perceket kaptam – kezdte Hidi az M4-nek. - A csapatnak elég jól megy, amióta visszatértem ötből öt meccset nyertünk, és már harmadikok vagyunk a tabellán.

Most ez a legfontosabb, én pedig dolgozom azért, hogy visszakerüljek a kezdőbe. Nagyon kiegyenlített az egész mezőny. Ugyanolyan erősségű csapatokból áll a tabella eleje, csak apróságokon múlik, ki nyeri a meccset. Nem nagyon szokott ilyen ötös győzelmi széria lenni, mint ami most nekünk van.

A középpályás arról is beszélt, mennyire volt megterhelő számára a felépülés.

- Ez volt az első komolyabb sérülésem. Az eleje tényleg nehéz volt, csak feküdni tudtam, úgyhogy voltak kemény időszakok. De mindenki sokat biztatott, meglátogattak a társak, ami sok erőt adott.

Hidi azt is elárulta, Spanyolországban nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy egy bajnoki cím megszerzése után érkezett a csapathoz.

Nem nagyon tudta senki, honnan jöttem, milyen eredményeim voltak. Ezzel nem foglalkozott senki, csak az itteni teljesítményem számít.

Reméli, ez egyre jobb lesz, így Georges Leekens is kíváncsi lesz a játékára.

- Minden játékosnak az a vágya, hogy bekerüljön a válogatottba, nekem is. Azon dolgozom, hogy minél többet játsszam, és akkor a mester meg fog nézni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz