Hidi Patrik lábközépcsont-törést szenvedett a Real Oviedo szeptemberi, Reus Deportiu elleni spanyol másodosztályú bajnokiján. Hidit pár nappal később megműtötték, az operáció jól sikerült, így megkezdődhetett a rehabilitációs időszak.

Ahogy több magyar játékos, mint például Dzsudzsák Balázs, Bese Barnabás, Eppel Márton vagy éppen Murka Benedek, a Honvéd korábbi középpályása is Game Ready-vel gyógyul.

A Game Ready hazai forgalmazója, az Endo Plus Service Kft. több klubot és játékost is szponzorál ilyen géppel. Game Ready hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A készülék növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon rendelhetőek. (Támogatói tartalom)