A válogatott újonca: "Egy éve még azon gondolkodtam, hogy abbahagyom"

Géresi Krisztián személyében újoncot avatott San Marino elleni győztes vb-selejtezőn a magyar válogatott. A 26 éves játékos így nyilatkozott a debütálásával kapcsolatban.
Csakfoci Admin 2021. március 29., hétfő 10:42
Géresi Krisztián személyében újoncot avatott San Marino elleni győztes vb-selejtezőn a magyar válogatott. A 26 éves játékos így nyilatkozott a debütálásával kapcsolatban.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. március 29., hétfő 10:42

A székesfehérvári születésű és nevelésű támadót, Géresi Krisztiánt 2017-ben gerincsérülés miatt műtötték, emiatt közel másfél évet volt kénytelen kihagyni. Elmondása szerint egy évvel ezelőtt megfordult a fejében, hogy felhagy a futballalt, ezzel szemben a hatalmas akaraterejének és kitartásának köszönhetően immáron a Puskás Akadémiánál formába lendült, és Marco Rossi szövetségi kapitány meghívta a magyar válogatott keretébe.

Vasárnap pedig már a San Marino elleni győztes vb-selejtezőn bemutatkozhatott a nemzeti csapatban, miután a 85. percben Szalai Ádám helyett lépett pályára. Géresi a következőképpen nyilatkozott a debütálásáról.

- Nagyon sok embernek kell hálásnak lennem, most például a szövetségi kapitánynak, akitől megkaptam a lehetőséget. Egy éve még azon gondolkodtam, lehet, hogy abbahagyom a futballt. Nagyot fordult a világ, de remélem, ez csak a kezdet. Minden héten azért fogok dolgozni, hogy esetleg több lehetőséget kapjak, hogy meg tudjak ragadni esetleg a válogatottban. Próbáltam gólt rúgni, ott lenni a kapu előtt, hátha lecsorog egy labda, hisz bármikor alakulhat úgy. Most nem jött össze, remélem, hogy egy fontosabb meccsen, amikor 0-0 lesz, gólt tudok rúgni. A válogatottban nagyon sokat tudok fejlődni az edzéseken, amik nagyon nagy intenzitással zajlanak. A mester nagyon nagy taktikai fegyelmet követel meg, mindennap csak tanulni tudok tőle. Nincs fogadalmam, napról napra dolgozok - mondta a 26 éves játékos az M4 Sport kamerái előtt.

Olvastad már?
Szalai Ádám: "Semmit nem kell mondanom a mai nap után" - így látták a vb-selejtezőt a válogatott gólszerzői
Így látta a három magyar gólszerző a San Marino elleni, 3-0-ra megnyert világbajnoki selejtezőt. Értékelések.
Elolvasom

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz