A szurkolók bebetonozták a magyar válogatottat - így kezdenénk San Marino ellen

Több mint háromezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, San Marino elleni világbajnoki selejtezőmérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Dudás Gábor 2021. március 28., vasárnap 16:23
Több mint háromezer szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, San Marino elleni világbajnoki selejtezőmérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Dudás Gábor 2021. március 28., vasárnap 16:23

A csakfoci.hu szokásához híven ezúttal is megszavaztatta olvasóit, milyen kezdőcsapattal állítanák fel a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, San Marino elleni világbajnoki selejtezőre. A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – a legutóbbi, Lengyelország elleni mérkőzés (3-3) során is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. Olvasóinknak bő egy napjuk volt szavazataik leadására.

Kapusposzton szinte kérdés sem lehetett - miután Gulácsi Péter visszautazott Lipcsébe -, hogy Dibusz Dénes pótolja majd az első számú hálóőrt, a Ferencváros kapusa nagy-nagy fölénnyel (92%-8%) végzett a Puskás Akadémia újonca, Tóth Balázs előtt.

A kényszerváltás mellett azonban mindössze egy olyan pozíció volt, ahol a lengyelek elleni csapathoz képest belenyúlnának az összeállításba: a Puskás Arénában kezdő Lovrencsics Gergő helyett Loic Negót látnák inkább szívesebben a kezdőben, a fehérvári focista szoros csatában, de megelőzte ferencvárosi posztriválisát (31-25). A védelem közepén a csütörtökön piros lapot kapott Fiola helyett Lang Ádámnak (36%) szavaztak bizalmat a voksolók.

Innentől kezdve olvasóink mondhatni bebetonozták a Puskás Arénában látott csapatot, azaz Willi Orbán (77%), Szalai Attila (55%), Hangya Szilveszter (35%), Nagy Ádám (62%), Kleinheisler László (41%), Kalmár Zsolt (35%), Sallai Roland (37%) és Szalai Ádám (24%)  is ott lenne a kezdősípszó pillanatában a pályán, ha az a több mint 3 ezer "szövetségi kapitányon" múlna. Szalai Ádám egyébként a lehető legszorosabb csatában végzett Nikolcs Nemanja előtt, mindössze 2 százaléknyi volt a különbség.

Azonban kérdés, vajon Marco Rossi is ennyire ragaszkodik-e majd a lengyelek elleni csapathoz, hiszen a kapitány kijelentette," a kezdőcsapatban lesznek változások a csütörtöki mérkőzéshez képest, ahogyan ősszel is voltak változások az egyes mérkőzések kezdőcsapatában, és akkor is helyt álltak azok, akik helyettesítették a kiesőket."

A válogatott San Marino elleni kezdőcsapata a szurkolók voksai alapján:

Dibusz – Lang, W. Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Kalmár, Kleinheisler, Hangya – Szalai Á., Sallai

FRISSÍTÉS: A kapitány végül egészen másként döntött

Olvastad már?
Hét helyen nyúlt bele Rossi a kezdőcsapatba - így áll fel a válogatott San Marinóban
Kihirdette kezdőcsapatát Marco Rossi szövetségi kapitány a San Marino elleni világbajnoki selejtezőre (20:45). 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz