Fotó: mlsz.hu

Magyar válogatott: A középpályán és a támadósorban is változtatnának a szurkolók - így kezdenénk Litvánia ellen

Több mint 2000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Litvánia elleni Eb-selejtezős mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Nyikes Zoltán 2023. június 20., kedd 15:34
Fotó: mlsz.hu
Több mint 2000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Litvánia elleni Eb-selejtezős mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 20., kedd 15:34

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Litvánia elleni hazai Eb-selejtezőre.

Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül közel kétezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, valamivel kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-4-2-1-es felállást követve szavazhattak.

A kapuban meggyőző fölénnyel nyert a Montenegróban is remekül teljesítő Dibusz Dénes, aki a szavazatok 92%-át szerezte meg. Szintén nem volt kérdés a három középhátvédet illetően, Willi Orbán (79%), Szalai Attila (58%) és Lang Ádám (42%) magabiztosan került be a szurkolók kezdőjébe.

A jobbszélsők csatáját Bolla Bendegúz nyerte (47%), de mögötte is nagy volt a csata, Nego Loic 29%-ot, míg Botka Endre 24%-ot kapott. A másik szélen már jóval egyértelműbb volt a helyzet, Kerkez Milos (89%) kirobbanthatatlan az olvasóinknál a baloldalról. A középpálya közepén volt a legszorosabb a csata, végül a drukkerek Callum Styles (29%) és Kalmár Zsolt (30%) mellett tették le a voksukat, mögöttük éppen hogy csak lemaradt Nagy Ádám (28%), de Kleinheisler Lászlóra (18%) is sokan szavaztak.

Az előretolt csatár mögött elhelyezkedő két támadó kiléte sem lesz meglepetés, olvasóink újfent Szoboszlai Dominikot (82%) és Sallai Rolandot (47%) tennék ide, éknek pedig Varga Barnabást (31%) tennék be a szurkolók. Érdekesség, hogy az előző mérkőzésen kezdő Ádám Martin (19%) kapta a legkevesebb szavazatot ezen a poszton, Gazdag Dánielt (22%) és Sallai Rolandot (28%) is többen látnák csatárként.

Összességében tehát két helyen változtatnának olvasóink a montenegrói kezdőhöz képest, Nagy Ádám helyett Kalmárral, Ádám helyett pedig Vargával rohamoznának.

A szurkolók kezdőcsapata

Dibusz – Orbán, Lang, Szalai A. – Bolla, Styles, Kalmár, Kerkez – Szoboszlai, Sallai – Varga B.

Olvastad már?
Rasszista botrány a Fradi-igazolás körül Izraelben: Saját szurkolói hívták terroristának a játékost, sírva vonult az öltözőbe
Egészen szégyenletes eset borzolja a kedélyeket Izraelben, ahol a drukkerek egy csoportja saját nemzeti csapatuk játékosa, Mohammed Abu Fani ellen fordult.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz