Fotó: MLSZ

Magyar válogatott: A Google-ben is tarol Varga Barnabás szülőhelye - fotón a bizonyíték

Nem sok népszerűbb keresés volt hétfőn, mint a körülbelül ezerfős Szentpéterfa neve.
Budai László 2024. június 25., kedd 9:40
Fotó: MLSZ
Nem sok népszerűbb keresés volt hétfőn, mint a körülbelül ezerfős Szentpéterfa neve.
Szerző: Budai László 2024. június 25., kedd 9:40

Talán még sosem beszéltek annyit a mintegy ezerfős, Szombathelyhez közeli településről, Szentpéterfáról, mint az elmúlt napokban. Az ok természetesen, hogy a helység büszkesége, Varga Barnabás az Európa-bajnokságon szerepel, a svájciak ellen gólt is lőtt, majd ijesztő sérülést szenvedett a skótok elleni mérkőzésen.

A súlyos ütközés a vasárnap esti találkozón történt, a lefújás után pedig a magyar válogatott játékosai már egy Szentpéterfa-feliratú sál feltartásával üzentek és kívántak jobbulást a Fradi csatárának. Ezzel újra előtérbe került a település neve, ami a Google-kereséseken is meglátszik. A Google Trends szerint hétfőn mindössze hat téma volt népszerűbb hazánkban a Szentpéterfa-keresésnél.

Az Eb egyébként is tarolt itthon: a legnépszerűbb keresés az esti meccs, a Horvátország-Olaszország kulcsszó volt, a harmadik helyre az Albánia-Spanyolország, a negyedikre Modric fért oda.

Ami pedig a legfontosabb: Varga Barnabást hétfőn megműtötték, az operáció szerencsére komplikációmentes volt - ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk.


Forrás: Google Trends
Olvastad már?
Eb 2024: A Csakfoci-olvasók nagyon vártak a románokra vagy a szlovákokra, de úgy tűnik, hiába - itt a szavazásunk végeredménye
Olvasóink 79 százaléka az E-csoport győztesét várta volna a legszívesebben a mieink ellenfeléül, de úgy tűnik az a 16 százalék örülhet, aki a portugálokat jelölte meg.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz