Eb 2024: Ezért került elő Varga mezén kívül egy különleges zászló is a magyar válogatott ünneplése közben - fotó

Szentpéterfa felirattal ellátott magyar sállal is kifejezték támogatásukat a magyar játékosok Varga Barnabás felé.
Csakfoci.hu 2024. június 24., hétfő 13:33
Szentpéterfa felirattal ellátott magyar sállal is kifejezték támogatásukat a magyar játékosok Varga Barnabás felé.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 24., hétfő 13:33

A 100. perces győztes gólt követően elképesztő katarzis lett úrrá a magyar szurkolókon és a játékosokon is, akik miután meghallották, hogy Varga Barnabás már eszméleténél van és kommunikálni is tudott az orvosi személyzettel, így felszabadultabban ünnepelhették a skótok elleni három pontot.

Az ünneplés közben pedig előkerült egy "Szentpéterfa" felirattal ellátott magyar sál is, amit sokan meglepődve néztek és nem egészen tudták hova tenni. A megfejtés: ebben a Vas vármegyei községben született a súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabás, akinek ezzel a sállal és mezének felmutatásával is üzentek a társak a lefújást követően.

A Szombathelytől 19 kilométerre található Szentpéterfa teljes népessége a 2023-as adatok szerint nem éri el az 1000 főt, az előző NB I-es bajnokság végén pedig emlékezetes volt, hogy különjárat indult a településről Zalaegerszegre, hogy a rokonok, barátok, egykori játékostársak és szurkolók a helyszínről nézhessék a Fradi támadóját.

Olvastad már?
Eb 2024: "Magyarország soha nem hal meg, a hihetetlenül gyenge magyarok sem érdemelnek továbbjutást" - skót és nemzetközi lapszemle
Így látták a skót és a nemzetközi portálok a vasárnapi Skócia-Magyarország (0-1) Eb-csoportmeccsen történteket. Lapszemle.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz