Fotó: MTI/Illyés Tibor

Magyar-koszovói: "Elfogadhatatlan bekapott gól, elkerülhetetlen vereség és hibát hibára halmozó válogatott" - lapszemle

Így látták a külföldi lapok, internetes portálok a keddi, Magyarország-Koszovó (2-0) barátságos mérkőzésen történteket. Lapszemle.
Póczik Dávid 2024. március 27., szerda 14:05
Fotó: MTI/Illyés Tibor
Így látták a külföldi lapok, internetes portálok a keddi, Magyarország-Koszovó (2-0) barátságos mérkőzésen történteket. Lapszemle.
Szerző: Póczik Dávid 2024. március 27., szerda 14:05

"A 60. percig maximálisan elégedett voltam, az első félidőben nekünk voltak nagyobb helyzeteink, aztán a második játékrészben olyan gólt kaptunk, ami ilyen szinten elfogadhatatlan. 30 percünk maradt, hogy egyenlítsünk, de jött a második magyar gól és vége volt a mérkőzésnek. Elégedett vagyok a játékosokkal, azokkal is, akik a kispadról csereként szálltak be, de még mindig fejlődnünk kell. Követte mindenki az utasításokat, letámadtunk, sok labdát szereztünk, helyzeteket alakítottunk ki, de néha könnyen eladtuk a labdát, például az első gól előtt. Ezeket nem engedhetjük meg magunknak. Meg kell tanulnunk 90 percen át úgy játszani, ahogy most az első 60 percben tettük. Ez kell ahhoz, hogy kijuthassunk valamelyik nagy tornára" - idézte a Zeri a koszovói válogatott szövetségi kapitányát, Franco Fodát, akiről a kosovapress.com megemlítette, hogy a második mérkőzésén elszenvedte első vereségét a nemzeti csapat élén.

"Bár Koszovó az első félidőben jól játszott, végül nem sikerült ellenállnia Magyarországnak a lefújásig. Az első játékrészben jobb esélyeik voltak a gólszerzésre, mint a hazaiaknak. A második félidőben Koszovó gyengén teljesített, a vereség pedig elkerülhetetlen volt" - vélekedett a mérkőzésről a koha.net.

"Szerintem nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de úgy gondolom, hogy a második félidőben hibát hibára halmoztunk. Jó felkészülési meccs volt, hiszem, hogy az edző a jövőben kevesebb hibát fog látni, és remélem, hogy jobbak leszünk. Úgy gondolom, hogy az edző minden játékost látott, és lesznek is újak, akik jönnek, szeptemberben még jobb csapatunk lesz. De addig sok munka vár ránk, sokat kell fejlődnünk" - olvasható a Gazeta Express hasábjain a válogatott játékos Edon Zhegrova értékelése.

Olvastad már?
Rossi kemény üzenete Gazdagnak: "Többet várok tőle, mit szépítsem?"
A magyar válogatott szövetségi kapitánya arról is beszélt, hogy Sallai Rolandot és Szoboszlai Dominikot nem tudja hasonló képességű labdarúgóval pótolni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz