Fotó: MTI/Illyés Tibor

Rossi kemény üzenete Gazdagnak: "Többet várok tőle, mit szépítsem?"

A magyar válogatott szövetségi kapitánya arról is beszélt, hogy Sallai Rolandot és Szoboszlai Dominikot nem tudja hasonló képességű labdarúgóval pótolni.
Csakfoci.hu 2024. március 27., szerda 9:56
Fotó: MTI/Illyés Tibor
A magyar válogatott szövetségi kapitánya arról is beszélt, hogy Sallai Rolandot és Szoboszlai Dominikot nem tudja hasonló képességű labdarúgóval pótolni.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 27., szerda 9:56

Gazdag Dániel kezdőként 45 perc játéklehetőséget kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól a magyar válogatott keddi, Koszovó elleni felkészülési mérkőzésén (2-0). Rossi a találkozót követő sajtótájékoztatón külön is beszélt a Philadelphia Unionban légióskodó támadó mostani és elmúlt időszakban mutatott válogatottbeli teljesítményéről.

Gazdag többször is kapott lehetőséget, ha jól emlékszem, Litvánia és Montenegró ellen is, ma is. Sok éve ismerem őt, és többet várok tőle, mit szépítsem? Kapott játékidőt, és olyan nagyon jól nem teljesített ma este.

- Lehet, hogy amit mi kérünk tőle, az más, mint amit a klubcsapatában megszokott. Ott a két ék mögött játszik, amolyan összekötő a középpályások és a csatárok között. Mi pedig azt kértük most tőle, hogy mélységben támadjon többet, ami az első félidőben nem sikerült neki. Inkább visszahúzódott, elöl pedig kevesebb megoldásra nyílt lehetősége. De ez taktikai probléma is lehet, mert máshol játszatja a klubja.

Rossi a kapusok közötti különcsatáról is beszélt, valamint arról, hogy szívesen látná ugyanezt minden poszton.

- Az jó, hogy van konkurencia bizonyos posztokon, remélem, minél több pozícióban lesz ilyen dilemmám. De ha Sallai hiányzik, akkor nincs még egy olyan játékosunk, mint ő. Remélem, ettől senki nem sértődik meg. Ez igaz Szoboszlai Dominik esetében is.

Olvastad már?
Válogatott: "Ha az a passz nem megy el, kinyírnak, a főnök leszedi a fejemet" - Lang őszintén elmondta, miért akadozott megint a játékunk
Lang Ádám mellett Nagy Zsolt is elmondta, hogy látta a mieink második, Koszovónak lőtt gólját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz