Fotó: mlsz.hu

Litván-magyar: Ezzel a kezdőcsapattal harcolnák ki az Eb-kvalifikációt a szurkolók Marco Rossi helyében

Valamivel kevesebb mint 2000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Litvánia elleni Eb-selejtezős mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Nyikes Zoltán 2023. október 17., kedd 13:39
Fotó: mlsz.hu
Valamivel kevesebb mint 2000 szavazat alapján alakult ki a magyar válogatott "szurkolói kezdőcsapata" a ma esti, Litvánia elleni Eb-selejtezős mérkőzés előtt. Lássuk, kiknek szavaztak bizalmat olvasóink!
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. október 17., kedd 13:39

A csakfoci.hu ezúttal is megszavaztatta olvasóit, hogy milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Litvánia elleni idegenbeli Eb-selejtezőre.

Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül közel kétezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, valamivel kevesebb mint 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott 3-4-2-1-es felállást követve szavazhattak.

Kapusposzton ezúttal sem volt kérdés, Dibusz Dénes a szavazatok 86%-át szerezte meg, mögötte Gulácsi Péter csak 12%-ot kapott.

Szerbia ellen az volt a legnagyobb kérdés, hogy ki pótolja Willi Orbánt a védelem közepén, akkor a szurkolók és Marco Rossi választása is Fiola Attilára esett, a szombati védőhármast pedig ezúttal sem bontanák meg olvasóink: Lang Ádám 48%-kal, Szalai Attila 33%-kal, Fiola Attila pedig 34%-kal került be a kezdőbe - Botka Endre 14%-ot, míg Mocsi Attila 9%-ot kapott.

Továbbra is bebetonozott a helye Kerkez Milosnak a balszélen, rá a drukkerek 86%-a szavazott, Nagy Zsolt ezúttal 8%-ig jutott, túloldalon pedig a szerbek ellen két gólpasszt kiosztó Nego Loic zárt az élen 79%-kal. A középpálya közepéhez sem nyúlnának olvasóink, Nagy Ádám 48, Styles Callum 40 százalékot ért el, de 20%-ot kapott Szoboszlai Dominik is erre a posztra.

A Liverpool magyarja azonban ezúttal is a támadóbb szerepkörben volt népszerűbb, a csatár mögötti támadó középpályás posztján ugyanis 69%-nyi szavazat érkezett rá, mellé pedig nem meglepő módon Sallai Rolandot (67%) tennék be a drukkerek. Varga Barnabás helye is megkérdőjelezhetetlen, a Fradi támadója 92%-ot kapott.

A szurkolók kezdőcsapata

Dibusz - Lang, Fiola, Szalai A. - Nego, Nagy Á., Styles, Kerkez - Szoboszlai, Sallai - Varga.

Olvastad már?
Válogatott: Magyar szurkolókat vettek őrizetbe a litvánok elleni meccs előtt
Mindezt Szijártó Péter külügyminiszter jelentette be Facebook-oldalán.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Tovább az összes átigazoláshoz