Fotó: mlsz.hu

Válogatott: Magyar szurkolókat vettek őrizetbe a litvánok elleni meccs előtt

Mindezt Szijártó Péter külügyminiszter jelentette be Facebook-oldalán.
Budai László 2023. október 17., kedd 9:39
Fotó: mlsz.hu
Mindezt Szijártó Péter külügyminiszter jelentette be Facebook-oldalán.
Szerző: Budai László 2023. október 17., kedd 9:39

Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Szijjártó Péter Facebook-oldalán osztott meg információkat a Litvániába utazó magyar szurkolók számára. A külügyminiszter ennek során elárulta, hogy a mind az 1500 vendégjegy elkelt, emellett arról is beszélt, hogy hétfőn több magyar drukkert is előállítottak Litvániában.

Sajnos a tegnapi nap folyamán néhány magyar állampolgárt előállítottak, illetve őrizetbe vettek. Ennek a csoportnak néhány tagját már elengedték, ketten vannak még vizsgálati fogságban, őrizetben. Az ígéretek szerint a meghallgatásukat követően ők is szabadon távozhatnak.

- Konzul kollégáink természetesen folyamatosan kapcsolatban vannak a hatóságokkal és az őrizetben lévő két magyar állampolgár egyikével. Reméljük, ez a kérdés még a mérkőzésig meg fog oldódni, több ilyen problémánk pedig remélhetőleg nem lesz.

Olvastad már?
Rossi élete egyik legkülönlegesebb napjára készül: "Nem a Szerbia elleni volt az év meccse, hanem ez lesz, mert kijuthatunk az Eb-re"
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi és a nemzeti csapat hátvédje, Szalai Attila mondta el várakozásait a litván-magyar Eb-selejtezőről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz