Megindult a harc Szalai Attiláért: Két topligás csapat tett ajánlatot érte - sajtóhír

A magyar válogatott védő klubja, a török Fenerbahce hivatalos megkereséseket kapott sajtóhírek szerint, de mindkét ajánlatra nemet mondott.
Dudás Gábor 2022. augusztus 5., péntek 13:57
A magyar válogatott védő klubja, a török Fenerbahce hivatalos megkereséseket kapott sajtóhírek szerint, de mindkét ajánlatra nemet mondott.
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 5., péntek 13:57

Török lapértesülések szerint két topligás klub, az angol West Ham United és az olasz Bologna is "támadásba lendült" Szalai Attila ügyében. A TumSpor nevű portál szerint előbbi 8, utóbbi 9 millió eurót ajánlott a magyar válogatott védőért, de a Fenerbahce mindkét megkeresésre nemet mondott.

A török élcsapat (és elnöke, Yıldırım Ali Koc) ugyan korábbi 20 millió eurós igényéből lejjebb adott és már 15 millióért is elengedné a bekket, de ezt sem a londoni, sem a bolognai ajánlat nem közelítette meg. A törökök szerint azonban a kérők a napokban újra bekopogtathatnak Szalaiért és talán képesek lehetnek megfelelő összeget letenni érte.

Szalai Atilla nevével kapcsolatban egy jó ideje keringenek már átigazolási pletykák, de a magyar védő klubváltása egyelőre elmaradt. A 24 éves futballista 2021 januárjában 2,2 millió euróért igazolt a Fenerbahcéhoz és azóta az isztambuli klub szurkolóinak egyik kedvence lett a pályán nyújtott teljesítménye miatt. Másfél szezon alatt 1 gólt és 2 asszisztot jegyzett 43 bajnoki mérkőzésen.

Olvastad már?
EL: Ha ezt megadják, élete leglátványosabb gólját szerzi Szalai Attila - videó
Akrobatikus mozdulattal kanalazta kapura a szabadrúgás utáni kipattanót a magyar védő, de hiába lőtt gólt, a bíró úgy látta, hogy előtte már szabálytalankodott a csapattársa.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz