Két örök ellenség versenyezhet Rossi felfedezettjéért az átigazolási piacon - sajtóhír

Szalai Attiláért a Galatasaray után már a Fenerbahce is érdeklődik a török topklubok közül, utóbbi konkrét lépéseket is tehet a megszerzéséért.
Dudás Gábor 2021. január 10., vasárnap 18:07
Szalai Attiláért a Galatasaray után már a Fenerbahce is érdeklődik a török topklubok közül, utóbbi konkrét lépéseket is tehet a megszerzéséért.
Szerző: Dudás Gábor 2021. január 10., vasárnap 18:07

Novemberben, török lapinformációk alapján már beszámoltunk arról, hogy (Bundesliga-csapatok mellett) a török Galatasaray is lecsapna a magyar válogatott és a ciprusi Apollon Limmaszol 22 éves védőjére, Szalai Attilára.

Úgy tűnik azonban, hogy nem a Galata azonban az egyetlen isztambuli nagycsapat, amely lecsapna a tavalyi év egyik legnagyobb magyar felfedezettjére:

a ciprusi match.cy és a törökországi Hürriyet szerint a Fenerbahce is bejelentkezhet Szalaiért,

a lapok azt állítják, nagyon komoly a Süper Lig 3. helyén álló (épp a nagy és örök rivális Galatasaray mögött) klub érdeklődése, így nem kizárt, hogy a Fener hamarosan konkrét lépéseket is tesz a magyar bekk megszerzése érdekében.

Szalai 15 bajnokin és 3 Euróa Liga-találkozón is viselhette már az idényben a Cipruson jelenleg éllovas Apollon mezét, szombaton már a második gólját szerezte meg a bajnokságban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz