Holendert a válogatott meccs előtt mutatták be új klubjánál: "Először nem hittem el, hogy összejöhet"

A magyar válogatottal épp Belgrádban járó Holender Filipet vasárnap mutatta be új csapata, a helyi Partizan.
Dudás Gábor 2020. október 11., vasárnap 15:58
A magyar válogatottal épp Belgrádban járó Holender Filipet vasárnap mutatta be új csapata, a helyi Partizan.
Szerző: Dudás Gábor 2020. október 11., vasárnap 15:58

A Partizan Belgrád a nemzetközi átigazolási hajrában jelentette be, hogy megszerezte kölcsönben a svájci Lugano Szerbiában született magyar válogatott szélsőjét, Holender Filipet. A játékosnak ugyanakkor csak mostanra lett módja arra, hogy hivatalosan is bemutatkozzon új klubjánál, hiszen a magyar válogatottal épp Belgrádba érkezett az esti Nemzetek Ligája-csoportmeccs miatt.

- 3-4 nap alatt zajlott le minden, mielőtt Belgrádba igazolhattam volna. Az ügynököm hívott, hogy a Partizan érdeklődik iránta, de őszintén szólva nem is nagyon hittem el, hogy összejöhet, hiszen nagyon kevés volt hátra az átigazolási időszakból, ráadásul a magyar válogatottnál voltak kötelezettségeim. Aztán nem sokkal később elég komolyra fordultak a dolgok, szóltak, hogy akkor várnak Belgrádban és hogy jöhetek aláírni a szerződésemet. Minden nagyon gyorsan történt a felek kölcsönös megegyezésével, én pedig nagyon várom már, hogy bemutatkozhassak. A Partizant eddig is figyelemmel kísértem, bár inkább a nemzetközi meccseit, a csapatból viszont egyelőre senkit nem ismerek személyesen, de biztos vagyok benne, hogy gyorsan be tudok majd illeszkedni. Mindkét szélen és a csatársorban is tudok futballozni, mindig ott, ahol épp szükség van rám. Nagyon várom már, hogy a jövő heti belgrádi derbin pályára léphessek, és hogy csökkenthessük majd a lemaradásunkat a riválisunkkal szemben - mondta a vasárnap megjelent bemutatkozó nyilatkozában a Honvéd egykori futballistája.

10 forduló után 8 pont a Partizan hátránya a szerb Szuperligában az örök rivális és éllovas Crvena Zvezda mögött.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz